Amos – un dormitor confortabil si bine organizat

Pentru că tot e acea perioadă în care simțim nevoia de ceva nou, chiar și în casă, Elvila ne vine în ajutor. Prima încăpere pe care avem chef s-o schimbăm e dormitorul – încăperea în care ne dorim, mai mult ca în restul casei, să ne simțim perfect confortabil!

Dormitor pentru români aflați în căutarea confortului/Elvila.ro
  |  

Așa că, mereu în pas cu cerințele clienților săi, Elvila ne propune dormitorul Amos, care se potrivește unei amenajări interioare în stil contemporan. Setul Amos de la Elvila răspunde unor cerințe esențiale: design modern, structură completă, se poate încadra ușor într-o încăpere de dormitor. Cu textură aparte și un finisaj bicolor, stejar sonoma și alb, ansamblul conferă căldură și relaxare încăperii.


Dormitorul Amos de la Elvila oferă generoase spații pentru depozitare, fiind compus din elemente caracterizate prin simplitate și funcționalitate: un dulap cu trei uși și oglindă, de tip dressing, practic și eficient, ce permite o bună organizare a hainelor și accesoriilor vestimentare, un pat matrimonial cu suport pentru saltea, două noptiere și o comodă cu trei sertare. Să țineți cont că setul de dormitor Amos de la Elvila are un aspect ultramodern, dar care asigură tot confortul unei vieți derulate în mediul urban.


Colecție limitată la IKEA: Fii tu!

Începând cu luna martie, magazinul IKEA din București pune la dispoziția clienților colecția limitată OMEDELBAR, creată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți stiliști și designeri de costume din lume: Bea Åkerlund, care a lucrat cu Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna și multe alte vedete. Cu produse precum pălării mari de sticlă sau perne în formă de buze și cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colecție care include tot ce trebuie pentru a-ți expune îmbrăcămintea, accesoriile - și personalitatea.

 +2
OMEDELBAR: colecție de accesorii la IKEA/Ikea.ro
  |  

Colecția OMEDELBAR se compune din 35 de produse pline de individualitate cei reflectă mantra personală a designerului „B. who you are”. Produsele creează senzația unui dormitor exclusiv sau a unui dressing în care ți-ai dori să zăbovești pentru totdeauna. Pe lângă dungi și culoarea roșie, un alt element cheie al designului colecției OMEDELBAR este jocul dimensiunilor - cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas mare pentru perete și crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

„B. WHO YOU ARE" înseamnă să te accepți așa cum ești, indiferent de ce gândește lumea despre tine. Este vorba despre individualitate și creativitate - două elemente esențaile ale OMEDELBAR. Am vrut să fie distractivă, recognoscibilă și accesibilă tuturor”, a explicat Bea Åkerlund, care se descrie ca o activistă a modei și este cunoscută drept unul dintre cei mai influenți stilisti și designeri de costume din industrie, colaborând cu nume precum Madonna, Beyoncé, Lady Gaga și Rihanna. "Cu această colecție sper să inspir oamenii să gândească în afara tiparelor, să-i facă să-și asume riscuri și să se distreze, să cumpere ceva ce nu s-ar fi așteptat să găsească la IKEA. Pur și simplu – să îi inspirăm pe oameni să își trăiască viața mai mult!", a adăugat Bea.
 +2 www.IKEA.ro
Bea s-a bucurat de colaborarea cu IKEA și a adăugat că a avut o mulțime de idei, dar a trebuit să renunțe la unele dintre ele, cum ar fi o canapea imensă în formă de pantof, având în vedere modul de lucru al companiei IKEA – cu ambalarea și transportul în pachete plate.
 
În colecția OMEDELBAR, Bea a dat viață celei mai populare pălării, inspirate de Alice în Țara Minunilor, care a devenit o vază pe care o poți umple chiar și cu produse pentru baie.


Kids Room Decoration – camere tematice pentru copii

Cei care spun că doresc să ofere copiilor lor o copilărie de poveste pot începe cu amenajarea camerei celor mici. Echipa Kids Room Decoration se ocupă de atmosferă, furnizând colecții de mobilier cu design tematic, inspirat atât de poveștile clasice, cât și de cele moderne.

 +3
Universul Disney, în camera copilului
  |  

Poveștile cu pirați, dar și poveștile moderne, cu Spiderman și alți eroi americani, au devenit sursa de inspirație a unor colecții de mobilier pentru camera copilului, colecții de mobilier disponibile în România prin Kids Room Decoration.

 +3 MagMob
Pătuțurile în special sunt nespus de nostime și atrăgătoare, în forme de mașinuțe, bărci, avioane sau modele de pătuțuri aristocrate, pentru prințese. Foarte la modă sunt colecțiile de pat și dulap cu licență Disney. Paturile pentru copii de la Kids Room Decoration  sunt și foarte practice, căci sunt prevăzute cu etajere și spații de depozitare integrate perfect designului. În plus, se pot vinde inclusiv cu seturi de cuverturi adaptate designului fiecărui pat. Materiale: lemn masiv, vopsele ecologice.

 +3 MagMob
Dacă comandați mobilier Kids Room Decoration în valoare de 3000 de lei, transportul este gratuit. În plus, în această perioadă toate camerele puse la vânzare de Kids Room Decoration au un discount de 10%.


Exotique – un pat indian, ca-n filme

Ce ziceți de o schimbare în dormitor? De la stilul clasic, puteți face o trecere interesantă adoptând un stil la fel de vechi, dar ceva mai puțin obișnuit în casele românilor: stilul exotic. Printre calitățile sale se numără rezistența lemnului, robustețea designului și dimensiunile masive.

Un pat masiv pentru odihnă desăvârșită/Exotique.ro
  |  

Echipa Exotique a adus în România, sub formă de noutate, o colecție de piese de mobilier pentru dormitor care să reflecte numele brandului, adică o colecție exotică. Colecția vine din îndepărtata Indie – piesele pentru dormitor sunt opulente, originale și pline de povești exotice. Ne-a atras atenția în mod special acest pat masiv, matrimonial, cu tăblie la cap și picioare, prevăzut cu patru picioare scurte, dar robuste.

Materialul de bază al patului de la Exotique: lemnul masiv shesham, sculptat manual și decorat cu motive geometrice în relief. Imperfecțiunile fac parte integrantă din designul acestei piese de mobilier și nu reprezintă defecte de fabricație, ci detalii ce dau și mai multă personalitate patului. Somiera este inclusă în preț practica de Exotique. Colecția se cheamă Old India și reflectă un stil luxos, marcat de patina timpului. Din colecția Old India de la Exotique fac parte și alte piese de mobilă pentru dormitor: noptiere, comode și dulapuri încăpătoare.
 


Tandem: o nouă epocă a patului

Anii în care patul trebuia doar să încapă în micile dormitoare comuniste din epoca "de aur" în România au trecut. Astăzi, producătorii de mobilă autohtoni vin cu propuneri tot mai îndrăznețe, și practice, și estetice pentru tradiționalul pat matrimonial.

 +2
Un model în trend: patul Kleo de la Tandem
  |  

Ce înseamnă un pat complet în viziunea celor de la Tandem? Răspuns: patul Kaleo, cu spetează și ladă de depozitare incluse. Este vorba despre un pat matrimonial, de tipul mobilei tapițate, îmbrăcat în stofă plăcută la atingere, de la un capăt la altul – tăblia și cadrul în mijlocul căruia se așază somiera.

Patul Kaleo, expus de Tandem la cea mai recentă participare la un târg de profil din București, are un design modern, actual, dar tapițeria fină asigură dormitorului o atmosferă tihnită, ideală pentru cei ce caută liniște și relaxare în intimitatea locuinței. Este un model de pat înalt, ce sporește efectul estetic al încăperii, abordând un stil contemporan.

 +2 MagMob
Speteaza patului Kleo de la Tandem joacă inclusiv rol decorativ, modelul în relief fiind suficient de pretențios încât să limiteze prezența altor accesorii deco. La cererea clientului, tapițeria poate fi executată din piele ecologică, pe alte nuanțe.