logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amos – un dormitor confortabil si bine organizat

Pentru că tot e acea perioadă în care simțim nevoia de ceva nou, chiar și în casă, Elvila ne vine în ajutor. Prima încăpere pe care avem chef s-o schimbăm e dormitorul – încăperea în care ne dorim, mai mult ca în restul casei, să ne simțim perfect confortabil!

elvila_amos-3213
Dormitor pentru români aflați în căutarea confortului/Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Martie 2018

Așa că, mereu în pas cu cerințele clienților săi, Elvila ne propune dormitorul Amos, care se potrivește unei amenajări interioare în stil contemporan. Setul Amos de la Elvila răspunde unor cerințe esențiale: design modern, structură completă, se poate încadra ușor într-o încăpere de dormitor. Cu textură aparte și un finisaj bicolor, stejar sonoma și alb, ansamblul conferă căldură și relaxare încăperii.

Dormitorul Amos de la Elvila oferă generoase spații pentru depozitare, fiind compus din elemente caracterizate prin simplitate și funcționalitate: un dulap cu trei uși și oglindă, de tip dressing, practic și eficient, ce permite o bună organizare a hainelor și accesoriilor vestimentare, un pat matrimonial cu suport pentru saltea, două noptiere și o comodă cu trei sertare. Să țineți cont că setul de dormitor Amos de la Elvila are un aspect ultramodern, dar care asigură tot confortul unei vieți derulate în mediul urban.

Publicitate