Scaun monumental – indoor & outdoor

Dacă te numeri printre acele persoane care preferă să se bucure de același mobilier și indoor și outdoor, Chairy este pentru tine. Acest producător de mobilier are ca prim criteriu de confecționare a pieselor simplitatea și utilitatea.
 

Un scaun sub formă de tron/Chairy.ro
  |  

Cu o experiență de peste 15 ani în mobilierul office și HoReCa, cei de la Chairry ne propun un model de scaun mai puțin obișnuit în România. Este o piesă de mobilier foarte modernă, stil contemporan cu accente futuriste, ce joacă atât rol de scaun, cât și rol decorativ.


Scaunul de la Chairy are spătarul foarte înalt și o formă suplă, care intrigă, fără să văduvească pe proprietar de confortul necesar coloanei vertebrale; în ce privește partea de șezut, aceasta este suficient de adâncă, încât să fie tocmai bună ca loc de tras sufletul. Material: polietilenă, rezistentă atât la condițiile indoor, cât și cele outdoor. Poți folosi acest scaun de la Chairy în curte, atunci când afară este cald și senin, iar pe vreme rea, îl poți muta fără probleme în casă, în hol sau pe balconul închis, pentru a-l folosi cu aceeași încredere. Scaunul Chairy este disponibil în mai multe variante de culoare – pe lângă cele din imagine, mai există și variantele de gri, verde și albastru.


Scaunul Niwa, premiat cu iF Design Award 2018

Încep deja să fie decernate premiile anului 2018. iF Design Award și-a desemnat câștigătorul, iar ceea ce a reprezentat criteriul principal de alegere a fost nevoia omului contemporan de a se bucura de maxim confort fără a face rău mediului înconjurător.

 +3
Niwa - câștigătorul trofeului iF Design 2018/Fastspa.com
  |  

iFdesign Award 2018 a fost decernat scaunului Niwa, o adevărată inovație în ce privește relația dintre design și calitățile eco-friendly. Scaunul Niwa aparține producătorului de mobilă pentru grădină Fast, designul fiind semnat de doi italieni talentați: Robby & Francesca Cantarutti.


Scaunul Niwa este creat dintr-un material ce respectă mediul înconjurător și are și alte calități în ce privește rezistența în timp, greutatea (deci ușurința de a fi mutat în diferite locuri outdoor), nivelul de confort asigurat – aluminiu. Aparent, un simplu scaun de grădină, Niwa este disponibil în opt variante de culoare și poate fi cumpărat cu accesorii sau fără, adică cu sau fără perne. Există și mai multe variante de picioare ale scaunului Niwa, în funcție de lungime putând fi folosite în jurul unei mese obișnuite de grădină sau sub formă de scaun pentru bar.

 +3 www.fastspa.com Niwa - un scaun de folosit atât în spații private, cât și publice

 +3 www.fastspa.com Mai multe variante de design, în funcție de activitățile în aer liber
Despre iF Design Award
Trofeul a fost acordat prima dată în 1953 și reprezintă unul dintre cele mai râvnite premii din industria de design și design de produs la scară internațională. Anul acesta, scaunul Niwa a fost ales câștigător dintre 6000 de alte proiecte, juriul constituindu-se din 63 de designeri din întreaga lume.


OFYR – grătarul bucătărie

OFYR este denumirea unui grătar-minune. Avantajele sunt nenumărate, pornind de la funcțiile sale, până la felurile de mâncare ce se pot face și folosirea lui atât indoor cât și outdoor. Grătarul OFYR este produs în Olanda, iar în România e disponibil prin Exotique.

 +3
 MagMob
  |  

Designul este modular – nici nu-ți dai seama că OFYR este grătar. Are o formă sculpturală. Postamentul dreptunghiular și platoul în formă de pâlnie nu prea își trădează funcția decât în momentul folosirii. Materialul de fabricație este oțelul. Greutatea redusă îl face simplu de mutat din casă în grădină și invers. Dispune de mai multe variante de accesorii – postamente cu spațiu de depozitare a lemnelor de foc, postamente cu blat de lucru, postamente cu ambele funcții (depozitare și lucru) integrate.


Cum funcționează – foarte simplu. Vasul în formă de pâlnie se așază pe postament, iar deasupra vasului vine cadrul ce funcționează ca o suprafață de gătit. Lemnele se pun să ardă în mijlocul vasului, iar căldura radiază din centrul grătarului, asigurând mai multe zone cu temperaturi diferite. Se pot găti simultan mai multe porții și feluri de mâncare diferite.


Ce putem găti cu OFYR – cam de toate: carne de orice fel, asezonată cu diverse verdețuri, ouă ochiuri, sandvișuri, tocănițe, legume.

 +3 www.ofyr.nl

 +3 www.ofyr.nl


Vinotti – cu fotoliul în natură!

Știți acele fotolii în care îți vine să te arunci numai privindu-le? Cei de la Vinotti le oferă astăzi românilor într-o singură variantă de rezistență, pentru a fi folosite atât indoor cât și outdoor. Pentru că sunt așa comode, încât vrei să stai pe ele și în casă, și în grădină.

 +2
Exotic, elegant, practic / Vinotti.ro
  |  

E anotimpul în care soarele ne cheamă afară, dar astenia ne cam ține înăuntru. Adică am sta noi în curte, pe terasă sau în balcon, dar să stăm confortabil! Cei de la Vinotti ne-au citit gândurile și au prezentat la începutul acestei veri, în paginile revistei noastre Magmob, un model de fotoliu ce îmbină confortul indoor cu relaxarea outdoor.

 +2 www.vinotti.ro
Conceput din materiale de cea mai bună calitate, se poate folosi în spațiile outdoor ferite de intemperii – este creat din ratan natural, crescut în plantațiile Indoneziei. Dincolo de perna extrem de confortabilă, fotoliul mai vine cu o funcție ce predispune la relaxare îndelungată – piciorul este rotativ, permițându-ne să ne ferim de soarele prea puternic printr-o simplă mișcare de rotire. Cromatic, s-a optat pentru o combinație de alb și crem roșcat, în favoarea unui aspect foarte natural. Relaxare ușoară!


Garden – duș outdoor în stil minimalist

Stilul minimalist a cucerit până și spațiul outdoor. Un studio de designeri din Suedia a adăugat amenajărilor scandinave un produs destinat verilor toride de pretutindeni – dușul Garden, ca o poartă spre o nouă dimensiune a stării de bine.

 +4
 MagMob
  |  

Dușul Garden este o invenție inedită din punct de vedere estetic. Văzut pentru întâia oară, nu prea își trădează funcția, ceea ce îl face cu atât mai special. Arată precum cadrul unei uși, iar folosirea sa are efectul torenților de ploaie. Ca materiale de construcție, dușul Garden este un mix de metale și lemn, cu un design nespus de suplu. Baza dușului (podeaua) este din lemn de tec, iar structura este din oțel inoxidabil, ceea ce garantează durabilitate în timp.

Dușul Garden este invenția celor de la BRDA Broberg&Ridderstrale, și face parte dintr-o colecție mai amplă de mobilier outdoor destinat în special zonelor dotate cu piscină. Dușul se poate amplasa însă în orice fel de spațiu exterior, având un design atât de suplu încât e aproape invizibil. Dimensiuni: 85x85x214 cm. Greutate 47 kg. Culoare: antracit. Mod de folosire: robinetul este amplasat la nivelul mâinii, iar apa curge de sus, cu delicatețea unei perdele de ploaie. Preț: 3600 lire sterline.

 +4 www.shop.roshults.com

 +4 www.shop.roshults.com

 +4 www.shop.roshults.com