logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să ai veselie în bucătărie

O bucătărie mică și monotonă poate fi transformată pe loc, fără mari eforturi logistice sau financiare. Tot ce îți trebuie este să adaugi un strop de culoare. Evident, contează ca acest strop de culoare să apară acolo unde te aștepți mai puțin. Noi propunem chiuvetele colorate!

bucatarie_protege_dialux-3218
Culoarea bucătăriei nu stă în corpurile masive, ci în detalii/Protege.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Martie 2018

Ce-i drept, chiuveta de bucătărie nu e unul dintre elementele pe care să le schimbi prea des. Așa că atunci când vrei o schimbare în bucătărie, e bine să optezi pentru un produs cât mai original, de care să nu te plictisești prea curând. Original, nu doar din punctul de vedere al formei și dimensiunii, ci și al culorii.

Există tot mai multe opțiuni în această privință pe piața românească. Poți fi îndrăzneț cu o chiuvetă vișinie sau dimpotrivă, într-o nuanță marină.  Protege Parol comercializează chiuvete dintre cele mai neobișnuite – se găsesc în colecția Fat și dincolo de aspect, sunt și foarte rezistente. Compoziție: faină de marmură ( 80%), rășină poliesterică și coloranții necesari. Stratul acoperitor „Gel Coat” este sanitar și chimico-rezistent. Gelului transparent acoperitor din tehnologia GRANITIX i se adaugă materie primă de înaltă clasă tehnologică, care asigură chiuvetei o duritate mai mare și un efect specific de granit. Ia vezi care dintre culori te prinde cel mai bine în bucătărie!

www.protege.ro

www.protege.ro

www.protege.ro

www.protege.ro

www.protege.ro

 

Publicitate