logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cabana Les Anges a câștigat trofeul World Ski 2017

World Ski Award este un premiu care se acordă pe baza voturilor turiștilor schiori. În anul 2017, cea mai frumoasă și primitoare cabană de munte a fost desemnată Les Anges din Zermatt, Elveția. Ospitalitatea a fost principalul criteriu de alegere.

A 1005013
Les Anges, o cabană de munte pe gustul turiștilor/Elysiancollection.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Martie 2018

Cabana Les Anges a beneficiat de expertiza și conceptul arhitectului de interioare Magali de Tscharner. Amplasată într-o zonă muntoasă splendidă, a speculat la maximum avantajul priveliștilor, dar și materialul de lucru – lemnul. De reținut: pentru cabana Les Anges s-a folosit din plin lemn recondiționat. Se întinde pe trei etaje, oferind cazare pentru 14 persoane, în șapte camere matrimoniale.  Cu ajutorul ferestrelor foarte mari, decorul natural al zonei a fost integrat decorului de la interior.

www.elysiancollection.com

Stilul de design este un amestec de contemporan cu rustic, având lemnul și decorațiunile alpine în rol de vedete principale. Cromatic, nu s-a ieșit din tipare: alb și roșu, combinate cu nuanța naturală a lemnului, cu efectul unei camere foarte calde. În cabana Les Anges, mobilierul are un design minimalist, și funcții actuale – micul spațiu de birou este camuflat sub forma unui corp ultrasimplu din lemn, prevăzut cu două taburete. Calitatea desăvârșită a accesoriilor textile, de la draperii până la tapițeria fotoliilor sau lenjeria intimă de pat, asigură atmosfera primitoare a camerei, iar ferestrele enorme ce dau spre balcon transformă priveliștea muntoasă într-o adevărată atracție decorativă.

www.elysiancollection.com

www.elysiancollection.com

 

Publicitate
Publicitate