logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Blanca office – ergonomie și performanță

Orele lungi pe care le petrecem la birou se întorc împotriva noastră, prin dureri de spate, poziție incorectă a coloanei vertebrale, disconfort la nivelul gâtului. Cum facem să împăcăm totuși nevoia de a munci cu sănătatea? Antares are răspunsul.

antares_blanca1-2893
Blanca - scaun office ce ajută la creșterea performanței profesionale / Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Octombrie 2017

Antares oferă birourilor din România un nou scaun ergonomic, ușor de integrat atât atmosferei de lucru oficiale dintr-o companie, cât și atmosferei creative, specifice joburilor de acasă – modelul Blanca. Designul sculptat, calitățile ergonomice și combinația cromatică de bun gust fac din scaunul Blanca o piesă de mobilier modern foarte la modă.

Combinația de culori alb/negru/gri (brațe/spătar/șezut) odihnește ochiul și este mai puțin întâlnită în birourile fie prea sobre, fie prea colorate din România. Deci iată și o noutate estetică, binevenită! Piciorul scaunul de birou Blanca de la Antares este rotativ, prevăzut cu roți gumate, pentru o alunecare ușoară și care să nu zgârie podeaua, iar spătarul și șezutul au mecanism special ce permite blocarea într-o anumită poziție. Scaunul Blanca de la Antares este deci ușor de integrat oricărui stil de amenajare interioară și oricui dorește să petreacă ore de muncă fără dureri de spate.

www.scaune.ro

www.scaune.ro

Publicitate