logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nest – pentru bucătăriile mici din România

Elvila este un nume cunoscut de peste 20 de ani pe piața mobilei din România. Secretul? Capacitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, de a le anticipa dorințele estetice și de a se arăta deschiși în adaptarea designului. În plus, mobila se personalizează pe comandă.

nest_profil-2890
Nest, o bucătărie modernă și practică /Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Octombrie 2017

Una dintre noutățile care ne-au atras atenția la Elvila în această perioadă este bucătăria Nest, a cărei denumire este foarte sugestivă – un adevărat cuib pentru familia din România. Calitățile acestei bucătării sunt inspirate din nevoia românului de a dispune de tot ce îi trebuie în bucătărie, indiferent de spațiul de acestei încăperi. Nest este o soluție ingenioasă în special pentru apartamentele de bloc.

Bucătăria Nest de la Elvila se compune din două corpuri de dulap, ce răspund complet nevoii de depozitare. Corpul suspendat are forma literei L întoarsă și este de culoare deschisă, într-un plăcut contrast cu corpul inferior, de culoare închisă și în care este integrat și cuptorul nelipsit dintr-o bucătărie. Acest corp inferior mai cuprinde un coș Jolly, separator pentru tacâmuri și două spații de depozitare cu ușă, respectiv sertar. Corpul suspendat pe perete este prevăzut cu scurgător de vase și încă trei module de depozitare. Materiale: PAL melaminat, PFL și MDF lucios. Iar ca dimensiune, iată cât de practice sunt cele două corpuri ale bucătăriei Nest de la Elvila – dimensiune totală corpuri superioare: L 225 x A 31.8/58 x H 202.1 cm. Dimensiune totală corpuri inferioare: L 270 x A 58 x H 70,8 cm.

www.elvila.ro

Publicitate
Publicitate