Bookniture: mobilă pliabilă în formă de... carte

Bookniture reprezintă o inovație cu adevărat neașteptată. Cum ar fi să poți lua cu tine afară sau chiar în vacanță un set de măsuță și taburet? Le poți transporta în mână, fără să atragi nimănui atenția. Bookniture are aspectul și mărimea unei cărți. Deschide-o și vei putea sta pe ea!

 +7
Mobilă portabilă și pliabilă/Bookniture.com
  |  

Bookniture este creația lui Mike Mak, un designer din Hong Kong, iar sursa de inspirație este stilul de viață alert, dinamic, modern. Mereu pe fugă, dispunând de o casă deloc spațioasă – pornind de la acest concept, Mike Mak a creat o piesă de mobilier portabilă care, atunci când nu e folosită, poate fi păstrată sub forma unei cărți obișnuite într-o bibliotecă.

 +7 www.bookniture.com O mică piesă office pentru rezolvarea unor treburi urgente și neașteptate

 +7 www.bookniture.com Taburet outdoor pentru o șuetă cu prietenii
Materialul este ultrarezistent, dar ușor, care face ca Bookniture să nu cântărească mai mult de 1,5kg, dar să poată susțină greutăți de până la 900 kg!!! Acest material este un panou din carton de fagure, folosit pe scară largă în plăcile compozite din industria mobilei de tip rafturi și polițe. Structura este de tip origami, care se pliază și deschide cu ușurință și grație.

 +7 www.bookniture.com Set de taburet și măsuță de cafea, pentru a savura o carte în mijlocul naturii

 +7 www.bookniture.com Mobilă în formă de carte, ușor de luat cu tine oriunde
Pe post de mobilier, Bookniture poate deveni un taburet, o măsuță de cafea, dar dacă i se adaugă mai multe elemente, se transformă în piese de mobilier ceva mai complicate: bănci, rafturi de bibliotecă etc.
Se poate folosi chiar și în spațiile outdoor, dar e bine să fie ferit de stropii de ploaie. Inedit, nu-i așa?

 +7 www.bookniture.com Mobilier pentru living - rafturi de bibliotecă

 +7 www.bookniture.com Bookniture într-o pauză de lucru
 


Scaunul Tesla – eleganță, stil, ergonomie

Antares anunță noutăți în materie de mobilier special creat pentru spațiile office. Vorbim de o surpriză colorată: scaunul Tesla, în avanpremieră în România. Sub numele Tesla, se află o colecție de scaune office, foarte ușor de integrat spațiilor de lucru sau biroului de acasă.

 +3
Un strop de viitor în biroul de azi/Scaune.ro
  |  

Pentru cei care s-au plictisit de atmosfera sobră, adesea neutră a birourilor de acasă sau din oraș, Antares a conceput colecția Tesla.
Ce aduce nou colecția Tesla? În primul rând, schimbă abordarea cromatică. Clasicul negru e înlocuit cu o combinație sofisticată: steaua cu cinci brațe reprezentând baza scaunului este de culoare albă, iar restul elementelor de cadru sunt într-o nuanță gri închis.

 +3 www.scaune.ro
Dotat cu mecanism Donati, Tesla se definește drept un scaun versatil, asigurând confort deplin pe parcursul zilei de muncă; producătorii l-au gândit ca pe un prieten la locul de lucru, funcțional și adaptat nevoilor specifice joburilor de birou.

 +3 www.scaune.ro
Varietatea este a doua mare calitate a scaunului Tesla – vorbim de varietate la nivelul spătarului. Sunt disponibile două modele: cu spătar tapițat (model ideal pentru cei ce preferă finisajele clasice) și cu spătar „mesh” la care se poate adăuga și o tetieră reglabilă pe vertical.


Trei scaune office PREA grozave

Când vorbim de scaunele de birou, pare că nu prea ne mai poate impresiona nimic. Da, să fie rezistent, să fie ergonomic și să fie prevăzut cu rotile pentru a ușura deplasarea angajatului prin întreg biroul. Dar s-au inventat scaune de birou cu funcții absolut neobișnuite!

 +4
Scaune office cu funcții tot mai surprinzătoare!
  |  

Suport pentru picioare, funcție audio și chiar masaj – sunt trei noi calități descoperite în cazul a trei scaune office disponibile în România. Iată despre ce e vorba!
 +4 www.scauneonline.ro
Pentru a beneficia de relaxare totală în pauzele de lucru se poate opta pentru un scaun ergonomic de birou cu funcţie de masaj. Adică scaunul OFF 933, de la ScauneOnline.ro, prevăzut cu multiple funcţii de reglare, şi în plus dotat cu un sistem pentru masaj cu cinci mecanisme, cinci programe diferite de masaj, având trei niveluri prestabilite de intensitate. Sistemul de masaj este acționat prin telecomandă cu fir.
 +4 www.scaune.ro
Dispozitivul de avertizare pentru asigurarea posturii corecte a utilizatorului ajută la menţinerea poziţiei ideale pe toată durata timpului de lucru. Vorbim despre scaunul Genidia, de la Antares, ce are integrat în partea din faţă a şezutului un senzor de presiune. Dacă te așezi numai pe partea din faţă a şezutului, astfel încât spatele se îndepărtează de la spătarul scaunului, după 60 de secunde acest sistem emite un semnal sonor care cere corectarea poziției. Sunetul este ascuțit și nu se oprește până ce nu lipești drept spatele de spătarul scaunului.
 +4 www.mobexpert.ro
Suportul pentru tălpi atașat unui scaun office este un element în plus ce contribuie la menținerea sănătății coloanei vertebrale, mai ales în cazul  în care vorbim de persoane scunde de înălțime sau de birouri exagerat de înalte. Un astfel de scaun office cu suport la tălpi este Scaunul mPosition, din oferta firmei Mobexpert, cu suport pentu picioare şi măsuţă pentru laptop – un adevărat asistent, integrând toate funcţiile şi caracteristicile ce contribuie la adoptarea unei poziţii confortabile


Birouri contra deformării coloanei vertebrale

Astăzi vă dăm exemple de noi modele de birouri portabile, ideale pentru cei care nu sunt obligați să semneze zilnic condica la serviciu. E adevărat că munca de birou pare unora mai simplă decât cea de teren, dar vine la pachet cu obligația de a sta exclusiv pe scaun. De acum, se poate sta și întins pe canapea.

 +4
Afacerile și plăcerea se pot combina de acum. Adică poți munci din pat sau trântit pe o canapea
  |  

Modelele pe care vi le prezentăm în continuare sunt disponibile pe site-uri internaționale de cumpărături, deci se pot comanda și  în țara noastră.

Lounge Book Chrystal Chrome

 +4 www.etsy.com
Iată până unde merge ingeniozitatea! Dincolo de confortul utilizării, acest model de birou pentru pat e conceput din metal reciclat și din biopolimer. Designul ergonomic are eleganță, fiind în stil modern. Simplitate: un picior înalt cu talpă lungă, ce se poate băga sub pat suficient de mult încât blatul de lucru să ajungă la nivelul tău atunci când te-ai așezat comod în pat. Dispune și de o poliță fixă pentru telefon, agendă sau cana de cafea.


iSkelter Lapdesk

 +4 www.iskelterproducts.com
Dacă preferi poziția cu genunchii ridicați în pat, poți opta pentru iSkelter, o adaptare ingenioasă a măsuței de laptop pentru... poală. Este din material de calitate excelentă – lemn de bambus, și accesorizat cu elemente din piele sub forma unui suport ce împiedică frecarea încheieturii mâinii. Foarte versatil și ergonomic, ai loc să-ți folosești amândouă mâinile pe suprafața lui, fiind lat și spațios. Dotat cu mouse pad, blat de lucru pentru tabletă sau laptop, plus un șanț discret în care să-ți încapă telefonul mobil.


Amoy Plaza de la Ikea

 +4 www.aliexpress.com
Ce zici de o adevărată stație office pentru patul matrimonial? Adică pentru cuplurile ce lucrează de acasă, eventual împreună, ca o echipă nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Stilul acestui birou pentru pat este cel modern, iar designul este extrem de simplu – o masă lungă, înaltă și prevăzută cu rotile pentru deplasare. Materialul: MDF pentru blatul de lucru. Picioarele sunt metalice, iar stația office vine la pachet inclusiv cu un spațiu prevăzut pentru păstrarea actelor, revistelor sau chiar a hardului – nu de alta, dar Amoy Plaza nu este doar pentru tablete și laptopuri, ci și pentru un calculator clasic, cu tastatură și monitor.
 


Biroul din… pat. Trei modele la modă

Știi zicala „Pentru suma asta, nici nu mă dau jos din pat”? De acum nu mai e nevoie să te dai jos din pat pentru nicio sumă din lume. Asta dacă munca ta e una de făcut la calculator. În Occident, vechea măsuță pentru un mic-dejun la pat s-a transformat în altceva – în biroul ideal.

 +4
Un nou tip de mobilier office pentru cei ce lucrează nu doar de acasă, ci din... pat/Walmart.com
  |  

Iată câteva dintre cele mai de succes modele de birouri pentru pat, pe care le poți comanda chiar și în România:
360-degree Laptop Desk /Walmart.com

 +4 www.walmart.com
Foarte popular în America este acest model multifuncțional de măsuță office. Are toate calitățile nevoilor contemporane: picioarele sunt pliabile și ajustabile pe diverse înălțimi, are un unghi de reglare de 360 grade, și este unul dintre modelele cele mai flexibile de pe piață. Îl folosești ca birou pentru laptop sau ca masă de scris. Cântărește puțin, fiind dintr-un material plastic de culoare neagră. Evident, blatul de lucru are spații decupate pentru aerisirea laptopului, iar pe lateral există o poliță pentru cana de cafea și alte accesorii office.


e-Table Bed de la CrazyMart /Crazymart.lk

 +4 www.crazymart.lk

Acest model de măsuță de lucru în pat are un design ceva mai modern, datorită materialului – polimer, de culoare argintie. Este un produs ce cântărește puțin, dar suportă greutate de până la 25 de kg. Dispune de picioare ajustabile ca înălțime și, evident, nu îi lipsesc fantele contra supraîncălzirii laptopului. Alte avantaje: spațiu pentru mouse și pixuri, loc de ținut cana de cafea. Ideal de folosit atât în pat, cât și în mașină. Fiind pliabil, atunci când nu-l folosești ocupă foarte puțin loc – ține-l cel mai simplu în geanta de laptop!


Sofia and Sam Multi Tasking Lap Desk /Amazon.com

 +4 www.amazon.com
Din categoria birourilor portabile face parte acest model ultrapractic și modern. Aspectul este stilat, contemporan, minimalist, fiind acel tip de birou portabil de folosit când stai în pat, rezemat comod de tăblia patului sau atunci când stai pe canapea. În dotările sale intră o lampă de birou cu USB, detașabilă, iar blatul de lucru are spații separate pentru monitor și tastatură. E prevăzut cu un suport moale pentru sprijinirea încheieturii mâinii. Dimensiunile reduse îl recomandă inclusiv pentru călătorii.