logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Elvila – Colțarul Nadia redefinește confortul livingului românesc

Colțarul Nadia este acea piesă de mobilier pe gustul tuturor, căci se încadrează perfect atât într-un living mobilat clasic, cât și într-unul mobilat în stil modern, asigurând armonia estetică a spațiului.

ELVILA_Coltar_Nadia-3398
Un colțar pentru întreaga familie/Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iunie 2018

Colțarul Nadia de la Elvila se definește prin confort, oferit de dimensiunile generoase, și în plus dublat de aspectul atrăgător al tapițeriei bordo din piele ecologică – acest tip de tapiserie este elegantă, dar și rezistentă în timp.
Prevăzut cu brațe rotunjite și spătar înalt, colțarul Nadia de la Elvila este compus dintr-o canapea extensibilă de trei locuri cu un braț, un colț și o canapea fixă de două locuri, cu un braț.

Rezistența deosebită a colțarului Nadia de la Elvila e dată de materialele folosite pentru crearea ei – cherestea de fag și rășinoase, dar și de gradul de funcționalitate ce permite transformarea acestei piese într-un pat ideal pentru odihnă nocturnă.

Elvila are o prezență de peste 25 de ani pe piața producătorilor de mobilă din România, timp în care a ajuns nu doar să cunoască, ci și să anticipeze nevoile practice și estetice pe care mobila creată în România trebuie să le servească pentru a rămâne mereu în atenția clienților.