logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Millennial Pink – cel mai controversat nou stil

Unii îl adoră, alții îl detestă – cu Millennial Pink nu e cale de mijloc. Se manifestă în toate aspectele importante ale vieții, de la moda vestimentară până la moda interioarelor. Millennial Pink este un stil foarte nou, dar care ne-a luat prin surprindere. Deci, ce înseamnă Millennial Pink?

millenial_pink_fotolii-3397
Un nou stil de amenajare interioară ce insistă să se impună, în ciuda disprețului general față de culoarea... roz!/Hgtv.com Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Iunie 2018

Tocmai s-a încheiat perioada în care dispreețuiam nuanțele de roz. Acum rozul este din nou pe val. ce-i drept, nu vorbim de acea nuanță de roz tip Barbie, puternică, vibrantă, dulce, ci de un roz pastelat, provenind dintr-o nuanță de bej și cu vagi accente de bleu ce a evoluat tot mai mult spre culoarea somonului. Ei bine, acest ton de roz nu doar că a revenit în vestimentație, dar a cucerit și interioarele caselor. Îi spunem Millennial Pink.

www.woonathome.nl

„Culoarea roz a devenit dominantă în interioarele private și mai ales cele de tip horeca – hoteluri. Cel mai adesea, culoarea roz este transpusă sub forma unui perete de accent. Astfel a apărut acest adevărat stil de amenajare interioară, denumit Millennial Pink. Primele lui manifestări au avut loc tocmai în 2014”, explică Ileana Răducanu, profesor de design și redactor-șef al revistei Elle Decoration Romania.

www.thesmartlocal.com

Poate fi de mare impact și dacă îl menționăm în cadrul amenajărilor private, în loc să-l folosim de-a dreptul. Adică sunt suficiente chiar și câteva accente decorative în stil Millennial Pink – picturi, ceramică decorativă sau accesorii textile.

www.pinterest.com

www.bhg.com

Publicitate