logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amazing Art Design – soluții modulare de decorare a pereților

Dacă te-ai plictisit de tablourile clasice sau de colajele moderne, există o nouă soluție pentru a-ți decora pereții casei în așa fel încât să te asiguri că nimeni nu mai dispune de același model acasă. Această soluție vine de la Amazing Art Design.

art_design-3392
O oază de originalitate la tine acasă/Amazingartdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Mai 2018

Soluția se cheamă puncte de decorație și se compune din module de diverse culori, dimensiuni și mai ales materiale. Se pot folosi în oricare dintre încăperile casei, însă cel mai bine arată într-un living, sub forma unei decorațiuni pentru peretele de accent al încăperii. Îți arătăm trei exemple de astfel de decorații de la Amazing Art Design:

www.amazingartdesign.ro

Un perete frumos decorat sub forma unei inserții naturale: module din lemn, ca suport pentru o grădină verticală. Pentru ca efectul să fie spectaculos, acest model este completat cu un sistem de iluminare LED, ceea ce asigură o atmosferă de relaxare în zona de dining.

www.amazingartdesign.ro

Pentru living, punctele de decorație pot pune în valoare peretele de accent – cel de care se sprijină canapeaua. Aceste module se prind pe perete foarte simplu și grație culorilor variate, pot fi configurate într-o mie de feluri pentru a crea un perete ultramodern.

www.amazingartdesign.ro

Aceeași soluție de la Amazing Art Design se poate folosi și ca perete despărțitor, între două zone ale aceleiași camere – între partea de relaxare și cea de trecere spre alte camere, spre exemplu. În acest caz, peretele este realizat sub forma unor module cu flori decorative, rezultând o adevărată grădină verticală.
Soluțiile sunt și mai numeroase și se pot configura și personaliza în funcție de fiecare client.

 

Publicitate
Publicitate