logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Baia – trenduri internaționale

Inovația este principalul motor al industriei de mobilier din întreaga lume. Designerii caută mereu surse de inspirație pentru a crea obiecte cât mai funcționale, practice, dar și surprinzătoare din punct de vedere estetic. Iată ce nebunii se poartă în băile străinilor!

baia_laufen-3384
O baie cu totul specială/Behance.net
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Mai 2018

Pe plan internațional, în trend sunt obiectele sanitare cât mai fluide ca design. În special lavoarele își rescriu din rădăcină forma, rotunjind colțurile, subțiind baza și încorporând într-o singură  piesă chiar și tradiționalul blat de mască. În general, lavoarele viitorului vor fi suspendate. Chiuveta Wing, creația lui Ludovico Lombardi, surprinde perfect acest trend, oferind băii cea de toate zilele un aer somptuos, ce face neavenită prezența oricăror accesorii tipice acestei încăperi.

www.ldvc.net

Transparența totală a devenit un trend în baie. Prizma, un studio de design din Budapesta, a lansat cada din sticlă transparentă. Și chiuveta din aceeași gamă.

www.prizmastudio.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Funcționalitate maximă într-un design minimalist – chiuveta creată sub marca Laufen are forma unui tub pe care apa a săpat o denivelare ce servește de lavoar. Inedit design! Impresia vizuală e că apa urmează să dea pe din afară, realitatea e că sistemul de scurgere al chiuvetei este aproape invizibil. Pe laterale, acest lavoar are integrate dulăpioare de baie pentru prosoape și produse cosmetice.

www.behance.net

Nu uitați trendul anului 2018 în baie: radiatoare cu design atipic, ieșit din comun!

Publicitate
Publicitate