logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Laguna Showroom – trei chiuvete pentru băi mici

Pătrunde și în România moda de a dispune acasă de o baie de serviciu, o baie micuță separată de baia principală a casei. Baia de serviciu e, de regulă, tare restrânsă ca suprafață, compusă dintr-un lavoar și un vas de WC. Se folosește și ca baie pentru oaspeții veniți în vizită.

laguna-3383
Lavoare inedite pentru băi micuțe/Laguna-showroom.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Mai 2018

Dar pentru că acest tip de baie nu dispune de dimensiuni generoase, e nevoie să fie mobilată cu cele mai mici obiecte sanitare posibile. Laguna Showroom comercializează mai multe modele de lavoare exact pentru băile de serviciu. Spațiul este valorificat la maximum.

www.laguna-showroom.ro
Lavoar Emma cu dulap

Emma Square este un model de lavoar pentru baie foarte practic și în același timp elegant. Forma dreptunghiulară cu margini rotunjite e ușor surprinzătoare prin adâncimea contrastantă cu dimensiunea totală a acestui lavoar. Iată un model îngust, ocupând puțin spațiu, dar având o adâncime confortabil!

www.laguna-showroom.ro
Lavoar Architec

Architec de la Laguna Showroom e un model de lavoar pentru baie chiar atipic! Se încadrează stilului de amenajare modern, iar forma este o combinație inedită de unghiuri drepte și margini rotunjite. Tocmai această formă face lavoarul Architec ușor de folosit într-o baie oricât de mică, mai ales în colțuri.

www.laguna-showroom.ro
Lavoar 1930 Series

Modelul de lavoar 1930 Series e alegerea perfectă pentru băile minuscule. Reprezintă un model de colț, de formă pentagonală, suficient de suplă pentru colțuri, dar satisfăcător de adâncă pentru folosință confortabilă.
Acestea sunt doar trei dintre modelele de lavoare pentru băi mici, de la Laguna Showroom. Alternativele sunt mai numeroase de atât.

Publicitate
Publicitate