logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei piese de mobilă… distorsionată!

Pasiunea pentru piesele de mobilier ce creează iluzii vizuale stranii l-a propulsat pe Sebastian Brajkovic printre cei mai excentrici designeri olandezi. Deși funcționale și perfect utilizabile, creațiile sale în materie de mobilă sunt adevărate opere de artă ce îmbină fantasticul și realul.

bizar_profil-3406
Convulsii creatoare/Sebastianbrajkovic.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2018

Unii îi spun mobilă distorsionată, pentru că piesele de mobilier ale lui Sebastian Brajkovic par să fi suferit convulsii la capătul cărora capătă forme răsucite, de la care nu-ți mai poți muta privirea. Noi numim aceste piese pur și simplu design abstract și vă prezentăm câteva dintre ele:

Canapeaua Lathe e inspirată de mișcările rotative și deși parcă amețești numai privind-o, e perfect funcțională. Spătarul drept și bancheta au marginile rotunjite semănând cu forma unei rulete de noroc, ceea ce nu poate fi decât distractiv.

www.sebastianbrajkovic.com
Canapeaua Lathe

Scaunul Lathe are un design și mai bizar – pare răsturnat de-a dreptul. Imprimeul sub formă de curcubeu contribuie la impresia de răsucire și mișcare amețitoare, dar și această piesă de mobilier de la Sebastian Brajkovic se poate folosi în mod clasic. Adică pentru a sta pe el.

www.sebastianbrajkovic.com
Scaun Lathe

Scaunul Lathe în variantă pentru cupluri e creat de Sebastian Brajkovic pe același tipic. Numai că cele două locuri echilibrează ușor designul distorsionat al spătarului, creând impresia unei intimități de poveste.

www.sebastianbrajkovic.com
Scaunul Lathe pentru cupluri

Cam greu de integrat așa piese de mobilier în interioarele românești, nu-i așa?

Publicitate