logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Maison Vintage: trei lustre cu care să-ți șochezi musafirii

Personalizare, personalizare, personalizare. Sunt atât de multe soluții de personalizare a casei, încât nu știi pe care s-o alegi. Ce ziceți atunci ca în loc de personalizare, să încercați să ieșiți din normalitate? Lustrele de la Maison Vintage tocmai pentru acest scop se și comercializează.

lustre-3413
Corpul de iluminat - cea mai accesibilă soluție pentru personalizarea spațiilor private/Maisonvintage.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Iunie 2018

Atunci când ne dorim să personalizăm interiorul casei, e bine să apelăm la accesorii, nu neapărat la colecții întregi de mobilier. În acest fel, vom putea experimenta mai multe soluții fără să riscăm cheltuieli financiare majore – una e să schimbi lustra de mai multe ori pe an, alta e să schimbi canapeaua!
Am ales deci trei modele de lustre de la Maison Vintage, modele cu un design extrem de original, lustre ce nu pot fi trecute sub nicio formă cu vederea.

www.maisonvintage.ro
Corp de iluminat Nebreda

Pendul Nebreda de la Maison Vintage este o lustră pentru living, creată într-un stil ultramodern, având ca sursă de inspirație cercurile olimpice. E vorba de numai două astfel de cercuri, întrepătrunse, sistemul de iluminare fiind de tip LED. Lustra combină mai multe materiale – oțel și aluminiu – și mai multe calități – grație și echilibru în egală măsură.
www.maisonvintage.ro
Corp de iluminat Amonde
Lustra Amonde de la Maison Vintage reprezintă un alt model de corp de iluminat plin de originalitate. Vorbim de o lustră cu mai multe brațe atârnătoare, având la capete accesorii inspirate de forma migdalei. Modul de iluminare este tot de tip LED, cu becuri încorporate. Lustra Amonde este ideală pentru living sau zona de dining.
www.maisonvintage.ro
Corp de iluminat Avoltri
Lustra Avoltri de la Maison Vintage schimbă atmosfera încăperii, fiind tare potrivită ca impact inclusiv în holul casei. Brațul alungit se compune din mai multe accesorii de diferite forme geometrice, ducând cu gândul la un șirag de mărgele. Material: lemn natural.
Acest tip de corpuri de iluminat sunt denumite de accent, pentru că dau personalitate spațiului, ieșind în evidență indiferent de stilul de amenajare înconjurătoare.
 

Publicitate
Publicitate