logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Biblioteca, reinventată sub forma curiozităților

Dacă te-ai săturat de mobila anostă pentru cărțile tale și totuși nu te-ai săturat să ai cărți acasă, un designer francez pe nume Fabrice Berrux a inventat pentru tine acest Cabinet de Curiosité, sub forma unei... încăperi.

cabinet_curiosite-3414
Cabinet de Curiosite - piesă de mobilier sub forma unei încăperi/Bonaldo.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iunie 2018

Fabrice Berrux a dorit să transpună într-o piesă modernă de mobilier un concept vechi, dar plin de farmec – biblioteca, sub forma unei încăperi. S-a lăsat năpădit de amintirile plăcute ale copilăriei, în casa bunicilor și camera plină cu cărți, rafturi, polițe și chiar sertare și a decis să o mute, la scară mult mai mică, în locuințele tuturor iubitorilor de carte și atmosferă.

www.bonaldo.it

„Am creat această bibliotecă ca un tribut pentru bunicul meu din Paris și pentru una dintre încăperile locuinței lui care efectiv mă fascina. Mă refer la camera în care el își petrecea fiecare seară – o combinație de bibliotecă și birou, ticsită de cărți, dar și de diverse obiecte ce-mi stârneau curiozitatea: picturi, sculpturi, caiete scrise, și alte chestii ce stârneau imaginația”, explică Fabrice Berrux.
www.bonaldo.it

Cabinet de Curiosité a fost creat din șase module, împărțite fiecare în feluri diferite – cu rafturi în forme și dimensiuni variate, în care se pot așeza nu doar cărți, reviste și jurnale, dar și acele obiecte personale, artistice. Cele șase module ale bibliotecii pot fi configurate după bunul plac al fiecăruia, astfel că niciun Cabinet de Curiosité nu ar trebui să arate ca altul. Modulare sunt inclusiv polițele celor șase corpuri, ceea ce înseamnă că se pot configura și în funcție de obiectele de păstrat la vedere. Este ca o vitrină pentru tot soiul de bunuri personale ce fac fiecăruia dintre noi maximă plăcere.
 

Publicitate
Publicitate