logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă în stil marin pentru case de vacanță

Pentru că tot suntem în plină vară, vă propun câteva piese de mobilier care să transforme casa de vacanță într-o adevărată destinație turistică cu iz marin. Ne referim aici inclusiv (sau mai ales) la casele de vacanță din zona rurală a României – nu ați vrea o atmosferă de litoral în special atunci când sunteți departe de litoral?

driftwood_profil-3419
Driftwood este un stil ce caracterizează mobilierul creat din bucăți de lemn gata șlefuite de valurile mării/Designsadrift.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iunie 2018

Piesele de mobilier cele mai în măsură să asigure caselor o atmosferă estivală, marină se încadrează în stilul denumit Driftwood. Cel mai cunoscut designer al acestui stil este Michael Leming, care a dovedit prin creativitatea lui că pentru a avea mobilă tematică și originală nu e nevoie de materiale scumpe sau design trăsnit. Piesele lui de mobilier sunt create din… crengi de lemn uscate, aduse la mal de valurile mării. Mai autentic decât ce poate fi?

www.designsadrift.com
Veioză în stil marin

www.designsadrift.com
Un pat ca dintr-o poveste pe apă

„Din momentul în care mi-am deschis mintea către noi orizonturi, am descoperit tărâmul mai puțin explorat, dar plin de comori, al lemnului șlefuit de ape.”, explică Michael Leming. Creațiile lui merg de la piese de mic mobilier (măsuță de cafea), la decorațiuni și corpuri de iluminat și chiar mobilă tradițională (pat matrimonial). Materialele sunt alese dintre ceea ce Michael Leming găsește pe plajă, de la mici pietricele, până la crenguțe sau bucăți de lemn, gata uscate de soare.
www.designsadrift.com
Un scaun indoor și outdoor în același timp

www.designsadrift.com
Măsuță de cafea pentru dimineți însorite

 

Publicitate
Publicitate