logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin: Damasc Chester în dormitor

Combinația de confort și eleganță pătrunde și în dormitoarele din România. Cunoscutul model Chester a fost adaptat patului matrimonial și integrat dormitorului. Nu lipsește nici elementul de diferențiere – culoarea. Încercați ceva nou?

dalin2-3423
Variante incredibile de culoare pentru dormitor/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iunie 2018

Patul Damasc Chester de la MobilaDalin este inspirat de nevoia de maxim confort într-o locuință absolut modernă. Vorbim de un pat tapițat, cu un design marcat de linii rotunjite. Spătarul lasă impresia unei îmbrățișări, iar accentul de eleganță este dat de finisajul cu nasturi. Accesul la lada patului se face printr-un sistem de rabatare pe verticală a somierei, și întreaga piesă de mobilier este tapițată cu stofă de cea mai bună calitate.  Patul Damasc Chester joacă rolul de vedetă în orice fel de dormitor, putând fi personalizat la nivel cromatic, la cererea clientului. Este un pat ce asigură odihnă și confort, astfel încât să ai parte de dimineți pline de energie.

STRUCTURA PRODUSULUI
Structura patului este realizată din lemn masiv de fag, lemn stratificat, plăci din așchii și fibre de lemn. Somiera are cadrul metalic și lamele elastice din fag, fiind inclusă în prețul patului. Lada de depozitare este complet tapițată atât pe exterior, cât și în interior.

www.mobiladalin.ro

DISPONIBILITATE
– Pat 195 x 222 cm – dimensiune saltea 160 x 200 cm. În curând vor fi disponibile și alte două variante de dimensiuni: 140×200, respectiv 180×200 cm.

MATERIALE DE ACOPERIRE – recomandarea producătorului este stofa.
Opțiuni pentru configurare: integral.

www.mobiladalin.ro

 

Publicitate