logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai mici bucătării pentru acasă

Într-o casă redusă ca spațiu, bucătăria s-a adaptat și este de acum disponibilă într-o gamă de modele dintre cele mai inovatoare. Vorbim de minibucătării, un concept nou pe plan internațional și care se potrivește de minune și locuințelor din România.

minibucatarii-3425
Minibucătăria e un concept tot mai folosit pe plan internațional, ce concentrează într-un modul minuscul toate funcțiile unei bucătării normale/Limatec-ag.ch
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iunie 2018

Am ales să vă prezentăm câteva idei despre cum bucătăria se poate „împacheta” și deveni nu doar practică, ci și practică indiferent de dimensiuni. Minibucătăria ia forme variate, asigurând pe lângă funcționalitate maximă și un design modern, inspirat din realitatea imediată.

www.circle-kitchen.de

Bucătăria-capsulă
Circle kitchen este un modul de bucătărie realizată sub forma unei capsule, dotată cu tot ce îți  trebuie pentru prepararea mâncării. Designul rotund inspiră armonie, și asigură o atmosferă modernă a locuinței. Este prevăzută cu tot ce-ți trebuie pentru prepararea meselor zilnice, de la dulapuri și polițe până la integrarea electrocasnicelor.
www.culshaw.co

Bucătăria-chioșc
Modelul poartă denumirea de Fernley Petite și a avut ca sursă de inspirație bucătăriile ultradotate ale restaurantelor. Foarte bine compartimentată, e astăzi genul de minibucătărie ideală pentru garsoniere. Designul dreptunghiular face această bucătărioară una practică, iar marele avantaj sunt zecile de accesorii mărunte ce contribuie din plin la funcția de depozitare: cârlige, bare, polițe.
www.elfinkitchens.co.uk

Dulapul all-in-one
Această minibucătărie este o creație minimalistă și multifuncțională, o combinație de funcții practice integrate cât mai discret posibil. Aproape nimic nu este lăsat la vedere, accentul căzând pe elementele masive și de nelipsit dintr-o bucătărie – chiuvetă, aragaz și chiar mașină de spălat vase. Deși nu ai crede, acest model de minibucătărie dispune inclusiv de mobilierul pentru luat masa: scaune și un blat de lucru care, atunci când nu se folosesc, nici măcar nu se observă.
www.tinyhousedesign.com

Bucătăria din dulap
Toată bucătăria cuprinsă într-un… dulap – iată o idee inedită! Aparatura electrocasnică și funcția de depozitare au încăput de minune în această piesă de mobilier, de dimensiunile unui… frigider. Este un model de minibucătărie ideal pentru casele cele mai mici din lume.

Interesant, nu-i așa?
 

Publicitate