logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Der Vorstand – biroul din perete

Pornind de la ideea unui spațiu de lucru pentru acasă, dar vizibil doar în orele de lucru, designerul Nils Holger Moormann a creat Der Vorstand, o adevărată stație office pliabilă, de prins pe perete. Dispune de toate dotările unui birou fix.

der_vorstand-6048
Inovație pentru cei care lucrează de acasă./Moormann.de
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2021

Der Vorstand face senzație zilele acestea în lumea pasionaților de design, uimind prin versatilitate, spirit practic, discreție a dotărilor și, mai ales, prin felul în care valorifică spațiul. Se încadrează în categoria mobilierului pliabil – un birou aflat la vedere exclusiv atunci când îl folosești. Se ascunde între două panouri înalte, iar toate elementele sale se pliază perfect în stare de repaos. Panoul din față este prevăzut cu roți, ceea ce face ca mișcarea de desfacere a biroului Der Vorstand să fie nespus de simplă: pur și simplu panoul se trage în față, fără niciun efort.

La interior, biroul dispune de o masă de lucru și de mai multe spații de depozitare, sub formă de rafturi; pe peretele care se trage, a fost inserat un spațiu în care să poți ascunde dosare. Nu lipsesc nici micile accesorii devenite indispensabile orelor de lucru, precum porturi USB, prize, lumini. Dar niciunul dintre aceste elemente nu se află la vedere, astfel că nu există șansa unui aspect dezordonat. Toate sunt la locul lor, biroul lăsând impresia unei piese de mobilier desăvârșit de ordonate și de organizate.

Biroul Der Vorstand este conceput din lemn de frasin, cu finisaj negru – o nuanță ce reușește să se integreze oricărui interior de acasă într-o manieră discretă. Stilul poate fi recunoscut numaidecât: minimalist, bazat pe nevoia de multifuncționalitate.

„Toate piesele de mobilier pe care le concepem pornesc de la o idee specială: ceva nemaiîntâlnit, ceva genial, uneori un mic detaliu, alteori o adevărată revoluționare a formei”, se arată pe site-ul designerului Nils Holger Moormann.

www.moormann.de
www.moormann.de
www.moormann.de

Publicitate