logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Homelux: expoziție cu vânzare la mobilier outdoor

Dacă sunteți în căutare de mobilier outdoor de calitate și la reducere de preț, Homelux vă așteaptă în parcarea DN1 Value Centre București (fostul centrul Prisma), cu o adevărată expoziție. Aici veți găsi și colecțiile momentului.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
Homelux a deschis o zonă expo de mobilier outdoor în parcarea DN1 Value Centre București/Homelux.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Iulie 2021

Zona ezpozițională a fost deschisă la finalul lunii iunie, veninând în întâmpinarea celor care doresc să renoveze spațiile exterioare ale locuinței – terase, curți, balcoane. Homelux le pune la dispoziție combinația ideală: piese din aluminiu șlefuit și piese de mobilier cu reduceri considerabile de preț – până la 40%.

Gama de piese de mobilă outdoor din cadrul Homelux cuprinde mobilier pentru terasă și grădină, seturi de dining și canapele confortabile, mese de bar și șezlonguri, fotolii și balansoare, seturi formate din masă și scaune. Piesele fac parte din stiluri variate și răspund unei plaje cât mai largi de gusturi și de buget.

„În topul produselor expuse se află mobilierul modern din aluminiu șlefuit, unic pe piața din România, cu un raport calitate-preț de excepție. Marele avantaj al acestui tip de mobilier este că nu se deformează în timp, nu se decojește și nu necesită depozitare pe timpul iernii, fiind rezistent la ploaie și zăpadă. Practic, cu piesele din aluminiu șlefuit Homelux faci o achiziție avantajoasă pe termen lung, căci rezistă o viață.” – se arată în comunicatul de presă primit în redacția Magmob.

Despre Homelux
Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită, pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 3 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Publicitate
Publicitate