logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Elegance – un fotoliu pentru două persoane

Atelier Wood Design, deschis în Turnu Măgurele, a extins colecția de accesorii pentru casă, lansându-se și în producția de mobilier pentru living. Una dintre piesele cele mai uimitoare este fotoliul Elegance, suficient de mare pentru a fi folosit de două persoane în același timp.

fotoliu_elegance2-6043
Mobilier creat în România/ A-telier.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2021

Având dimensiuni atipice pentru un fotoliu tapițat (L 105 x 87 x i 83 cm.), Elegance pare o piesă desprinsă din revistele de design, uimind prin liniile geometrice și detaliile estetice. Combină stilul vintage cu unele accente minimaliste, iar per total atrage atenția în orice living l-ai așeza. Echipa Atelierului Wood Design a ales pentru această piesă de mobilier tapițat cele mai bune materiale: lemn de stejar, respectiv tapițerie din catifea albă, ceea ce poate fi considerată o inovație, căci albul nu se numără printre nuanțele cele mai folosite ale catifelei. Ar fi putut deveni un fotoliu masiv, dar tocmai cele două nuanțe îi conferă o personalitate modernă. Se adaugă capacele negre, pentru prinderile interioare, și fotoliul Elegance capătă un plus de spirit jucăuș.

www.a-telier.ro
www.a-telier.ro

Designul răstoarnă tiparele unui fotoliu clasic – spătarul este vizibil mai mare decât partea de șezut, iar mânerele impresionează prin forma de ramă subțire, asigurând nu doar un look atipic, ci și stabilitate maximă, având și rol de picioare – îmbinate manual. Sunt date cu ulei premium și cu ceară de lemn, pentru a le feri de zgârieturi și a pune în valoare fibra lemnului de stejar.

Fotoliul Elegance poate fi produs și la comandă, și chiar personalizat la nivelul culorilor. Clientul poate alege pentru alte nuanțe ale tapițeriei și chiar pentru vopsirea elementelor lemnoase, dar parcă cea aleasă de producător e totuși varianta cea mai reușită.

Publicitate