logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bonami oferă mobilier victimelor tornadei

Magazinul online de mobilier și accesorii Bonami se implică în susținerea celor afectați de tornada de joi, din Cehia. Compania a donat bani și a lansat o  campanie la finalul căreia va oferi mobilier gratuit celor care au rămas cu locuințele afectate.

Mobilier oferit celor afectați de tornadă/Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Iunie 2021

Tornada de joi, 24 iunie, a făcut prăpăd; 1200 de gospodării au fost grav afectate, iar 70 dintre acestea au fost practic rase pe de fața pământului. Reprezentanții Bonami au decis să vină în ajutorul victimelor, donând chiar de a doua zi suma de 6000 de euro. Pe lângă aceasta, a fost lansată o campanie ce urmărește să asigure acestor victime piesele de mobilier necesare pentru reîntoarcerea la o viață normală.

Campania Bonami

Despre ce e vorba? Campania Bonami de ajutorare a victimelor tornadei din Cehia va dura două luni de zile. Clienții magazinului online de mobilă și accesorii sunt invitați să participe prin donații personale, achiziționând vouchere. Suma finală va fi apoi dublată de deținătorii Bonami și va ajunge în zonele cele mai afectate de tornadă. Familiile de acolo vor primi vouchere pe baza cărora își vor putea procura de pe site-ul Bonami mobila care le lipsește.
Săptămâna aceasta, Bonami pregătește propriul camion cu piese de mobilier și obiecte de uz casnic ce va fi trimis în zona calamitată.

„Vineri a fost o zi plină de emoții la Bonami: de la tristețea care ne-a cuprins pe toți văzând imaginile cu dezastrul lăsat în urma tornadei, până la dorința de a ne mobiliza, pentru a ajuta cât mai rapid. Astfel am decis să demarăm chiar de a doua zi proiectul de susținere a zonelor afectate. Sunt tare mândru să văd că atât vineri, cât și peste weekend, toată echipa Bonami s-a implicat activ și îmi doresc sincer să reușim să strângem cât mai multe fonduri”, a afirmat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

Despre Bonami
Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în cinci țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Toate operațiunile se desfășoară din sediul companiei din Praga.

Publicitate
Publicitate