logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

IKEA asigură serviciu de design interior

Dacă ești un fan al stilului de amenajare interioară IKEA, află că poți beneficia de ajutorul specialiștilor pentru a transforma locuința exact ca în renumitul magazin de mobilier scandinav. IKEA pune la dispoziția clienților un serviciu de amenajare interioară.

ikea_serviciu_amenajare-6039
Vrei ca locuința ta să arate ca în catalogul IKEA?Ikea.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Iunie 2021

Sunt mulți cei care, deși cumpără mobilier IKEA, nu reușesc să îl amplaseze acasă de așa manieră încât să obțină armonia spațiilor amenajate în magazinul cu pricina. Pentru toți cei care își doresc să aibă în locuința privată exact atmosfera autentic scandinavă și ingenioasa funcționalitate a mobilei IKEA, magazinul asigură proiecte originale, adaptate fiecărui client.
Odată ce apelezi la acest serviciu, poți fi sigur că încăperile tale vor deveni spații practice, perfect funcționale și cu o estetică caracterizată de tihnă, simplitate și un aer tineresc.

Cum poți beneficia de serviciul de amenajare interioară IKEA
Pe site-ul IKEA există un formular de rezervare, ce trebuie completat și trimis echipei IKEA. Până când un designer IKEA te va contacta, trebuie să ai la îndemână măsurătorile camerei (pe site-ul IKEA găsești chiar și un ghid care te ajută să faci măsurători corecte) și câteva fotografii ale spațiului, să te hotărăști ce soi de schimbare ai nevoie (poți schimba destinația unei camere sau o poți reamenaja schimbând stilul), și să întocmești o listă cu preferințele tale – culori, forme, funcționalitate.

În ce constă serviciul de amenajare interioară IKEA
Întâlnirea cu designerul IKEA se desfășoară online, prin intermediul aplicației Microsoft Teams, și durează 90 de minute. La capătul discuției, urmează ca în termen de cinci zile să primești pe email planul de amenajare interioară, cu toate detaliile menite să te ajute să îl pui în practică: „un colaj cu produse IKEA pentru zona aleasă, vedere 3D în detaliu şi un plan al soluţiilor, cât și poziţionarea mobilierului şi a produselor de design interior în spațiul respectiv; o cotaţie pentru mobilier şi decoraţiuni de interior; sugestii pentru servicii suplimentare şi opţiuni de finanţare disponibile.” – după cum se arată chiar pe site-ul IKEA.  

Prețul proiectului de amenajare interioară cu mobilier IKEA se ridica la 349 pentru fiecare încăpere în parte. Primești lista cu absolut toate piesele și accesoriile, astfel încât punerea proiectului în practică devine nespus de ușoară.

Succes!

Publicitate