logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dormeo – spuma vascoelastică pentru un somn ca în cer

Spuma vascoelastică  este cunoscută și sub numele de spuma cu memorie, iar Dormeo o recomandă celor care își doresc un somn odihnitor, dar mai ales celor care au probleme de tipul durerilor lombare și cervicale. Spuma ia forma corpului.

dormeu-6052
Invenție NASA, adaptată dormitorului/Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iulie 2021

Dacă ne întoarcem un strop în trecut, descoperim că spuma vascoelastică a fost inițial folosită de astronauți. NASA avea nevoie de un material care să îndepărteze presiunea forței gravitaționale în cazul personalului aflat în misiune spațială, mai specific, la momentul lansării rachetelor în spațiu. Au inventat spuma vascoelastică, capabilă să ia forma corpului, dar care să-și revină la propria formă după îndepărtarea presiunii. Se întâmpla prin anii 1970.

În prezent, acest material uluitor a ajuns în dormitoarele noastre sub forma saltelelor cu spumă cu memorie. În colecțiile Dormeo, se găsesc cel puțin trei tipuri de saltea cu spumă vascoelastică, menite să asigure, după cum spun reprezentanții brandului, un somn ca pe un norișor.

Iată cele trei variante de saltele cu spumă vascoelastică:
Salteaua Memory 2+12 conține un strat subțire de spumă cu memorie, de 2 cm, dublat de un strat de 12 cm de Ecocell dur, fiind recomandată celor care obișnuiesc să folosească saltele mai dure sau celor care suferă de dureri de spate.

Salteaua Dormeo Renew este de fapt o saltea suplimentară, de folosit peste salteaua de acasă, cu scopul de a o reînnoi sau de a-i adăuga un plus de confort. Dispune de un strat de spumă cu memorie de 3,5 cm, asigurând un somn tihnit și o temperatură optimă.

Salteaua Memory 6+14 conține un strat impresionant de 6 cm de spumă cu memorie, combinat cu un strat generos de 14 cm Ecocell pentru suportul corect al coloanei. Acest model de saltea Dormeo reflectă varianta cea mai performantă din punct de vedere al stratului de spumă cu memorie.

„Dormeo face de multi ani eforturi considerabile in vederea conceperii saltelelor confectionate din spuma vascoelastica. Pentru ca fiecare client sa beneficieze de un somn de calitate si de confort optim, am creat spuma cu memorie, ce distribuie in mod uniform greutatea corpului pe intreaga suprafata.”, se arată pe site-ul Dormeo.

Publicitate