logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

OLA – mobilier de plajă ingenios

Pentru iubitorii de plaje, în special de plaje sălbatice, un designer din Franța a conceput setul OLA, compus din trei piese de mobilier care țin cu succesul locul tradiționalei pături și al șezlongului. Setul are la bază grija față de mediul înconjurător.

ola1-6054
Propriul set ia locul șezlongului./FloraKoel.fr
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iulie 2021

Setul OLA, creat de Flora Koel, a fost produs în colaborare cu casa de modă Bilum și constă în trei piese care dau de fapt numele colecției: trei poufuri inedite, de folosit drept saltea (O), taburet (A) și pernă de plajă (L). Salteaua și taburetul se strâng la sfârșitul zilei, se pliază și așază în sacoșă reprezentată de sulul de plajă, ocupând ingenios de puțin spațiu.

Cum funcționează
Inspirat de nevoia de a folosi natura cât mai practic și mai puțin vătămător, setul OLA se bazează pe… nisip. Salteaua și taburetul se umplu cu nisip; când pleci de la plajă verși nisipul, clătești cele două mici piese și ești gata de drum. Folosirea nisipului pe post de aer ajută la obținerea unei forme după bunul plac al proprietarului.

www.florakoel.fr

Materiale
Fiind un set de mobilier de plajă conceput din grijă față de mediul înconjurător, OLA nu putea conține decât materiale prietenoase cu natura. E vorba despre materiale reciclate – plastic recuperat de la bordul iahturilor, respectiv de centuri de siguranță

„OLA este despre a respecta mediul înconjurător și a lăsa nisipul acolo unde îi este locul. Pur și simplu îl închiriezi pentru o dimineață, apoi îl înapoiezi plajei înainte să te întorci acasă”, explică Flora Koel pe site-ul propriu.

www.florakoel.fr

Publicitate