logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noutăți Domicilio – trei scaune cu design original

Printre reduceri și promoții, Domicilio vine vara aceasta și cu noutăți în ce privește mobilierul și corpurile de iluminat. Pentru încăperea destinată diningului sau chiar pentru bucătărie, magazinul anunță trei modele noi de scaune.

domicilio-6059
Împrospătează stilul de amenajare cu ajutorul scaunului Domicilio!
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iulie 2021

În ultimii ani, industria mobilei tapițate a câștigat tot mai multă importanță, astfel că o simplă piesă de tipul scaunului de masă poate influența puternic stilul de amenajare al încăperii. Îl poate transforma din clasic în modern sau chiar în minimalist, permițând un grad de personalizare maxim prin nuanțele puse la dispoziția clientului. Cele trei modele noi de scaun de la Domicilio se integrează amenajărilor maximaliste prin culoare și bogăția materialelor, dar și celui contemporan, datorită materialului de acoperire.

Mitzie Actona face parte din categoria scaunelor de tip scandinav prin confortul pe care-l asigură și prin forma simplă, obținută din linii cursive; acoperit cu tapițerie de culoare maro ce imită pielea, se potrivește unei amenajări pe cât de retro, pe atât de modernă. Această piesă de mobilier poate fi folosită în bucătărie, dar își găsește locul și în fața unui birou. Este disponibil cu o reducere de preț pe site-ul Domicilio.

www.domicilio.ro

Scaunul Jean Kayoome, în schimb, este exact opusul, un model de scaun extravagant nu doar prin culori, ci mai ales prin designul spătarului ce amintește de petalele unei flori. Este un scaun pretențios care poate dicta atmosfera diningului de unul singur, cerând în jur mobilier în tonuri neutre, pentru a străluci mai puternic. 

www.domicilio.ro

În aceeași linie a spectaculozității se înscrie și scaunul Jewel, un adevărat fotoliu ce se impune prin mai multe elemente: forma bogată a  spătarului, în contradicție cu structura metalică suavă, subțire și vopsită auriu în câmp electrostatic. Rotunjimile ce caracterizează acest model de scaun au menirea de a da încăperii un aer de funcționalitate elegantă, dar și de a face folosirea lui un adevărat exemplu de confort.

www.domicilio.ro

Oricare dintre aceste modele de scaun se regăsește în showroom-ul Domicilio într-o gamă variată de culori. „Domicilio este locul in care iti asamblezi, in modul tau unic, viziunea asupra spatiului de locuit sau a mediului de lucru.”, se arată pe site-ul Domicilio.

Publicitate
Publicitate