logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

ErgoHuman – scaun de birou ultrareglabil

Recunoscut drept furnizor de scaune office și pentru domeniul HoReCa, Antares lansează în plină pandemie de COVID-19 un model inspirat parcă de statul prea mult în casă: ErgoHuman. Este unul dintre modelele cele mai reglabile existente pe piața de profil.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
Unul dintre cele mai reglabile scaune cu putință/Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Aprilie 2021

ErgoHuman poate fi un scaun office ideal pentru cei care lucrează ore în șir la birou, dar și un scaun potrivit pentru camera adolescentului. Asigură un nivel de reglare neașteptat, aproape că fiecare dintre elementele componente se poate ajusta în așa fel încât scaunul să fie personalizat la birou sau acasă pe măsura fiecărui utilizator.

Spătar, înălțimea șezutului, tetiera și mânerele – toate acestea se reglează manual, fiecare în parte. ErgoHuman se adresează în special celor pasionați de tehnologie, fiind dotat cu manete și butoane pentru toate reglajele. Se poate ajusta pe înălțime, se poate regla diferit în ce privește gradul de înclinare al spătarului, se poate configura în așa fel încât să ofere o poziție de lucru cu spatele drept, dar și o poziție lăsată pe spate pentru mici pauze de relaxare. Elementul de sprijinire de la nivelul capului este și el reglabil, de asemenea asigurând mai multe poziții, în funcție de preferințe. Dar până și mânerele au mai multe trepte de reglaj la scaunul ErgoHuman; se pot da mai în față sau mai în spate, se pot ajusta pe înălțime și se pot folosi atât pentru timpul cât scaunul e tras în fața biroului de lucru, cât și în cazul unei ședințe sau discuții, caz în care dispun de o poziție de odihnit mâinile.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Scaunul ErgoHuman de la Antares se poate personaliza și în ce privește aspectul; aici e vorba despre o gamă variată de tapițerii pe care producătorul le pune la dispoziție în mai multe nuanțe de culoare. În plus, fiind vorba și de o perioadă dificilă care ne pune în situația de a gândi în perspectivă, scaunul ErgoHuman este confecționat în proporție de 97% din materiale reciclabile.

www.scaune.ro
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100