logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Romcreativ – stilul rustic în trei piese unicat

Plini de inventivitate și pasionați de munca cu lemn, cei doi tâmplari din spatele atelierului Romcreativ lansează o provocare pentru toți cei dornici să aibă acasă piese unicat: trimite ideea, iar atelierul o pune în practică.

romcreativ-5842
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Martie 2021

E un soi de atelier de mobilă la comandă, dar nu în stilul deja consacrat; atelierul Romcreativ din Focșani propune câteva piese de mobilă și accesorii ce se pot înscrie într-un stil al lor, autentic – un stil rustic marcat de tușe industriale sau de tip modern. Important este că Romcreativ este un amestec de imaginație pusă în slujba unui design inovator, bazat însă pe materiale reciclate. De la scânduri de lemn la produse metalice, orice poate intra pe bucăți în acest atelier pentru a ieși apoi sub forma unei piese unicat.

Afacerea Romcreativ își propune să dea și redea viața mobilierului vechi – oferă servicii de recondiționare mobilier de orice tip: „Recondiționăm orice tip de mobilier sau obiect, fie el mașină de cusut sau măsuță de cafea.”, se arată pe site-ul atelierului.  Sunt deschiși proiectelor atipice, în acest sens colaborând și cu designeri din afara afacerii, în căutarea celor mai bune soluții.

Caracteristic pentru Romcreativ și ceea ce îi diferențiază de alte ateliere de mobilă pe comandă ține de materiale – reciclate, respectiv de unicitatea piesei. Niciuna nu va semăna cu o alta.
Iată mai jos câteva piese de casă în stil rustic, din portofoliul Romcreativ, menite să dea casei o atmosferă plină de originalitate.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Lustră creată dintr-o cutie pentru sterilizare
www.romcreativ.com
Masă de chiuvetă lucrată din stejar
www.romcreativ.com
Scaun creat din doagă de butoi reciclat

Publicitate