logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mille – mobilier moale pe comandă

Inspirându-se în special din stilul loft în ce privește amenajarea interioară, fabrica de mobilă la comandă Mille cu sediul în Brașov se remarcă ca producător exclusiv de mobilă tapițată, deservind trei categorii de produse: paturi, canapele și fotolii.

mille_pat_moale-5838
Mobilă tapițată produsă la Brașov/Mille.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Martie 2021

Fabrica Mille produce mobilă moale la comandă, din materiale de calitate și cu design modern, concentrat pe nevoia de confort, de spații odihnitoare. Fie că e vorba de paturi tapițate sau de fotolii și canapele tapițate, acest producător aduce un plus de culoare, propunând materiale textile de generație nouă. Dispune chiar și de un material prietenos cu animalele de companie, în sensul că acesta este creat să reziste la provocări precum lăbuțe murdare, blăniță sau chiar mușcături/zgârieturi.

În catalogul Mille cele mai impresionante sunt paturile tapițate; create pentru locuințe de tip mansardă sau spațiu deschis, paturile Mille ocupă o suprafață importantă a dormitorului, variind de la model la model, dar asigură pe deplin senzația de pat odihnitor. Tapițeria este marele secret al acestor piese de dormitor, având un aspect pufos și moale; cele mai multe dintre modelele de pat așezate direct pe podea sunt prevăzute cu ladă de depozitare. Pot fi comandate și în alte variante de dimensiuni sau culoare.

În ce privește canapelele, fabrica Mille e specializată în canapele de tip colțar și canapele de perete. Designul inspirat de aceeași nevoie de relaxare, specifică spațiilor cu tavan jos, dar cu suprafață întinsă, se caracterizează prin spătar scund, invers proporțional cu adâncimea pernelor de șezut.  

Oricare dintre piesele de mobilă tapițată Mille se poate personaliza pe comandă. Produsele cumpărate din catalogul Mille au o garanție de un an și jumătate. Fabrica asigură și servicii de consultanță la fața locului pentru clienții din județul Brașov, respectiv consultanță online pentru clienții din restul țării.

www.mille.ro
www.mille.ro
www.mille.ro
www.mille.ro

 

Publicitate