logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

LisMaster: consola-birou transformă spațiul de lucru

Cei de la LisMaster doresc să ne schimbe tuturor viziunea asupra spațiului de tip office. Așa că în locul unui mobilier masiv, impozant, chiar directorial plin de prestanță, cei de la LisMaster ne propun mobilă minimalistă care să dea impresia de altceva decât spațiu... office.

lismaster-4333
Lumea mobilei e în continuă mișcare/Lismaster.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iulie 2019

Ce-i drept, nu prea se înșală. Pe lângă nevoia unui spațiu de lucru cât mai creativ, personalizat, chiar original, ne confruntăm și cu acele spații de lucru desfășurate pe suprafețe prea mici în raport cu numărul angajaților. Iată deci trei propuneri concrete de la LisMaster, sub forma unor birouri mai degrabă cu aspect de console.

www.lismaster.ro
Biroul LisMaster 5100 este modelul cel mai apropiat de modelul unui birou clasic. Se realizează din lemn de stejar în două variante de finisaj – natural, respectiv tobacco, și poate fi personalizat pe comandă cu diverse accesorii pentru lucrurile specifice lucrului la birou. Blatul de lucru e foarte suplu, dar lat, iar punctele de sprijin combină picioarele din lemn cu varianta tăbliei ce continuă masa de lucru.

www.lismaster.ro
M2380 de la LisMaster e aparent o masă de toaletă, dar se potrivește de minune și într-un spațiu de lucru, fie că vorbim de un office la sediul angajatorului, fie de biroul de acasă. Se menține designul suplu, modular, în blatul de masă fiind încorporat un corp înalt, vertical, pentru depozitare. Acest corp joacă și rol de punct de sprijin, înlocuind două dintre cele patru picioare laterale.

www.lismaster.ro
M4900 de la LisMaster reprezintă cel mai modern model de birou, fiind ușor de confundat cu o consolă. Cu atât mai bine, pentru că-și poate găsi locul chiar și într-o garsonieră, sau un living, jucând rol de birou doar atunci când este folosit. Designul minimalist nu e lipsit de funcționalitate: un simplu taburet poate juca rol de scaun de birou, iar laptopul și accesoriile sale încap în cele două sertare ale consolei-birou.

Publicitate