logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În trend: mobila din catifea!

Fascinația catifelei rezistă. În zilele noastre acest trend ia deja cu asalt industria producției de mobilier, astfel că în țările cele mai înaintate la nivelul designului, mobilier tapițat cu catifea a devenit de-a dreptul o manie. Și nu e deloc un lucru rău!

mhc_catifea-4328
Mobilierul catifelat devine o adevărată manie în Occident/Myhomecollection.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iulie 2019

My Home Collection este un furnizor de mobilier creat exclusiv în Italia, aducând în atenție cele mai inovatoare colecții de mobilă destinate unui stil în care să se regăsească tihna clasică în forme moderne. Cele mai noi produse sunt o gamă de fotolii și canapele tapițate, îmbrăcate complet în catifea.

www.myhomecollection.it
www.myhomecollection.it
Chemise și Knit de la My Home Collection sunt două canapele din catifea, în variante de design foarte diferite. Pe cât de clasică poate părea Knit, cu pernele sale în forme geometrice perfecte, fără surprize, pe atât de șic este Chemise, cu forma sa de inspirație hexagonală răsturnată. Numitor comun – tapițeria din catifea moale, cu ușoară tentă metalică.

Dintr-un living de catifea nu puteau lipsi fotoliile. My Home Collection propune două seturi de fotolii, de asemenea diferite. Jolie, în variantă cromatică argintie, respectiv albastru antracit, este un fotoliu cu margini rotunjite, bufante, inspirat parcă din tradiția operei italiene. Picioarele suple, metalice întregesc impresia unui fotoliu sofisticat. Betty reprezintă a doua propunere de fotoliu din catifea de la My Home Collection și se încadrează stilului minimalist prin formele geometrice cu margini ascuțite. Întreg designul fotoliului Betty este unul modern, detaliu confirmat de armonia cromatică dintre tapițerie și picioarele metalice.

www.myhomecollection.it
www.myhomecollection.it
www.myhomecollection.it

Una peste alta, mobila tapițată cu catifea face parte din universul somptuos al eleganței tipice Italiei.
 

Publicitate