logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Colecția Ostinato by Cristian Branea atrage admirația străinilor

Colecția Ostinato aparține designerului Cristian Branea, co-fondator al studioului Materia. Designul modern turnat în forme clasice și combinațiile ingenioase la nivelul materialelor fac din această colecție una de excepție care atrage atenția specialiștilor din întreaga lume.

ostinato-4324
O colecție de succes nu doar în țară, ci peste tot în lume/Materia.studio
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iulie 2019

Colecția Ostinato poartă un nume provenit din muzică și care se referă la repetarea unui motiv sonor de-a lungul aceleiași compoziții muzicale. Secretul ostinato constă în faptul că repetarea sunetului nu are voie să ducă la monotonia piesei. Pornind de aici, colecția de piese de mobilier Materia reprezintă același concept de design repetat în forme și combinații de fiecare dată altfel. Ca material de lucru, lemnul este la putere, monopolizând atenția, în vreme ce accesoriile necesare sunt aproape nevăzute, în general din sticlă.

Ostinato Towers sunt două structuri de tip cabinet, minuțios lucrate atât la exterior, cât și la interior, în două variante de finisaj – natural (lemn de nuc) și lemn ars. La interior, cele două piese sunt prevăzute cu polițe din sticlă, pereții interiori fiind căptușiți cu alamă, ceea ce produce un efect luminos, ca de aur. Ostinato Tower dispune de trei compartimente, două cu ușă, unul de tip sertar, de asemenea îmbrăcat în alamă.

www.materia.studio
www.materia.studio

Iar ingeniozitatea acestei piese de mobilier cucerește începând cu anul 2018 scena internațională a designerilor de mobilier. Colecția Ostinato, cuprinzând și alte piese de mobilă, a fost răsplătită cu trei premii (la New York, Milano, Singapore), iar zilele acestea Cristian Branea a anunțat nominalizarea Cabinetului Ostinato în cadrul BIG SEE Product Design Awards, ce urmează a avea loc în toamnă la Ljubljana. Felicitări, Cristian Branea!

Publicitate
Publicitate