logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Malcew – birouri de… vacanță

Dymitr Malcew este unul dintre cei mai ambițioși designeri ai prezentului, cu ambiția de a reinventa mobilierul pentru spațiile office. În primul rând se reinventează obiectivul – accentul se mută pe confortul psihic al angajatului.

malcew-2581
Dymitr Malcew rescrie noțiunea de mobilier office / Malcew.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Iunie 2017

Iată câteva modele de mobilier office menite să schimbe decisiv atmosfera de lucru și stilul de amenajare al spațiilor din companii, încurajând munca creativă, susținută de apropierea de natură:

Căsuța din copac – o structură modulară inspirată de forma căsuțelor construite în copaci, pornind de la aceeași nevoie de relaxare și discreție a oamenilor. Arată ca una dintre acele căsuțe simple, construite pentru păsări. Acest gen de mobilier are o structură lemnoasă pe dinafară, dar cu interiorul tapițat în diverse culori. Dincolo de funcția de confort fizic, tapițeria asigură izolare fonică, astfel că acest gen de mobilier se recomandă spațiilor pentru convorbiri telefonice, discuțiilor de afaceri, lucrului individual. Există varianta cu fotolii și măsuță inclusă – de folosit în echipă, și varianta pentru o singură persoană – cu mai multe taburete modulare, de folosit ca fotoliu sau șezlong.

www.malcew.com
Malcew - Tree House

www.malcew.com
Tree House - cu taburete modulare

www.malcew.com
Tree House - pentru discuții office

Căsuța de pe plajă – o reinterpretare a modelului de mai sus, dar cu un plus de discreție și intimitate. Acest model al designerului Dymitr Malcew are forma inspirată de balansoarele masive în care ne legănăm pe plajă, fiind mobilate cu câte trei taburete și spătar, cu funcție de absorbție fonică inclusă. Structura este pe roți, permițând mutarea dintr-un colț în altul al biroului si încurajând astfel birourile de tip open-space.

www.malcew.com
Malcew - Beach House

www.malcew.com
Beach House - varianta pentru discuții

Dymitr Malcew este de meserie arhitect și trăiește în prezent în Singapore.
 

Publicitate
Publicitate