logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cressent – Balamaua Air, premiată la nivel mondial

Balamaua Air a câștigat premiul IWF Challengers 2016, fiind recunoscută pe plan internațional pentru calitățile designului și tehnologia funcționării. Face parte din colecția Salice și este disponibilă în țara noastră prin Cressent. Stați să vedeți cât e de ingenioasă!

www.cressent.ro
Detaliile care nu se văd contează / Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2017

Balamaua Air se încastrează absolut discret în corpul mobilierului, este reglabilă în trei direcții și dispune de mecanism de închidere silențioasă. Poate fi folosită atât pentru uși din lemn, cât și pentru rame din aluminiu, nu contează materialul mobilierului. Variantele de finisaj disponibile – nichel și titan – fac balamaua Air potrivită în toate încăperile casei, indiferent de stilul mobilierului: bucătărie, baie, dormitor și birou. Cressent o recomandă românilor sub deviza unei revoluții în ce privește sistemele de deschidere ale mobilierului din spațiile private.

În ciuda dimensiunilor sale reduse, balamaua Air asigură o maximă funcționalitate pentru orice fel de dulapuri, cu accent pe cele de bucătărie. Se inserează în partea de sus și cea de jos a dulapului și din acel moment devine, practic, invizibilă. Nu afectează estetic în niciun fel piesa de mobilier ce o integrează. Creatorii săi o definesc drept un mix modern între tehnologie și estetică.

www.cressent.ro
Balama Air, colecția Salice

032
Balama Air de la Cressent

Publicitate