logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier office pentru… pandemie

Dovadă că industria mobilierului dă semne de adaptare chiar și la o situație atât de neașteptată precum cea datorată coronavirusului, au și început să apără piesele de mobilier create în sprijinul celor care lucrează de acasă.

avantree-5104
Mobilă pentru cei care lucrează de acasă/Bdshop.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Martie 2020

E vorba de standul multifuncțional Avantree disponibil astăzi în special pentru care și-au mutat biroul acasă. Sub acest nume se află mai multe modele, toate răspunzând aceleiași nevoi de lucru la birou, realizat din confortul unui fotoliu sau a unei canapele.

Reglabile pe înălțime, fiecare model de stand multifuncțional Avantree dispune de mai multe trepte de reglaj. Diferă dimensiunile – cele mai mici modele au dimensiuni de 50x30x0.9 cm, cele mai mari au dimensiuni de 60x39x0.9 cm. Două dintre aceste modele au și loc de mouse special conceput. Prevăzute cu picioare suple dar stabile, standurile Avantree pot fi înclinate mai în față sau în spate, după cum se simte nevoia. Picioarele sunt din aluminiu, foarte ușoare, și se pliază.

Mulțumită tuturor acestor caracteristici, standurile Avantree chiar sunt multifuncționale. Pot fi folosite ca masă de birou amplasată pe genunchi, pot fi stand de joacă pentru copii, se pot așeza pe un birou clasic și atunci devin un stand de lucru la care să poți sta în picioare. Și copiii îl pot folosi pentru a-și face temele, pentru a citi sau chiar pentru a lua o mică gustărică în pat.

www.bdshop.ro

Standul poate fi achiziționat în România prin firma InfoTouch Systems, care-l oferă la vânzare în regim de promoție: la fiecare stand cumpărat, clientul primește cadou o lampă LED.
www.bdshop.ro

Publicitate
Publicitate