logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Move Desk – mobilier acustic pentru birouri cu atmosferă relaxată

Atunci când spațiile office sunt amenajate în stilul cel mai modern posibil, nu poate lipsi din cadru mobilierul fonoabsorbant. Cei de la MovieDesk au adus pe piața din România o colecție performantă de mobilă office acustică cu un design desăvârșit.

movedesk-4702
Soluții ingenioase pentru birouri moderne/Movedesk.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Noiembrie 2019

Colecția de la MovieDesk pornește de la nevoia de intimitate a discuțiilor la locul de muncă, fie că e vorba de discuții telefonice sau discuții față în față. Conceptul e inovator: mobilier office care dă impresia de… casă. Aceste modele de mobilier office asigură discreție, dar au și un design tare interesant.

Haus este un model de canapea cu aspect inedit, inspirat de casele tradiționale; prevăzută cu două locuri, asigură discreția conversației, fără a izola persoanele de restul echipei. Ca aspect, este o piesă de mobilă plăcută, odihnitoare pentru ochi, mulțumită combinațiilor cromatice. Pereții sunt fonoabsorbanți. Se poate dota inclusiv cu o piesă ce servește ca măsuță despărțitoare între ceie două persoane aflate pe canapea. Există și varianta de cabină telefonică Haus, concepută sub forma unei căsuțe de asemenea deschise, în care te poți adăposti pentru a purta discuții telefonice departe de zgomotul general.

www.movedesk.ro
www.movedesk.ro
www.movedesk.ro

Vank Mello este o altă variantă de mobilier acustiv de la Movedesk. Are forma unei cabine, al cărei interior se poate adapta nevoilor echipei de lucru. Pereții fonoabsorbanți asigură discreția conversațiilor, dar cabina poate servi și ca spațiu de relaxare în mijlocul unui birou aglomerat. Țesătura este de cea mai bună calitate, din gama Synergy, disponibilă în 75 de variante de culoare. Interiorul cabinei se poate modifica, pernele de la interior fiind disponibile sub forma unor module al căror aranjament oferă mai multe variante. La cererea clientului, cabina Vank Mello poate fi dotată inclusiv cu sistem de iluminare. Există și varianta Vank Mello Box, ce poate fi folosită inclusiv ca punct de lucru.

www.movedesk.ro
www.movedesk.ro

Mobilierul acustic este viitorul mobilei office, câtă vreme companiile alocă spații cât mai deschise angajaților lor.
 

Publicitate