logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Soluții acustice pentru birouri

Spațiile de lucru de tip open space sunt tot mai la modă, numai că implică câteva dezavantaje legate de aspectul acustic: fie nu te poți concentra din cauza zgomotului colegilor, fie nu poți avea convorbiri de afaceri într-un cadru restrâns. Soluția constă în produsele office fonoabsorbante.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
Între funcționalitate și design/Smartinteriordesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Iulie 2021

Smart Interior Design pune la dispoziția clienților din România o întreagă gamă de produse office menite să asigure un mediu de lucru discret din punctul de vedere al zgomotului. Ei propun cel puțin trei tipuri de soluții:

Panourile separatoare fonoabsorbante – colecția cuprinde mai multe modele de panouri separatoare. Sunt de clasă A; fiecare panou este de sine stătător, având dimensiunile grosime de 38 mm, lățime de 1100 și înălțime variabilă. Se folosesc independent, fiecare panou separator dispunând de picioare metalice. Îl poți muta oriunde în birou, asigurând liniște în oricare colț.

www.smartinterior.ro
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Panourile fonoabsorbante de perete – colecția Formo de la Smart Interior Design au un rol dublu: asigură o atmosferă propice lucrului și dau spațiilor office o dimensiune estetică plină de culoare. Se prind pe pereți și sunt disponibile în mai multe forme și culori. Dau senzația unor interioare calde, primitoare, indiferent că e vorba de săli de conferință, birouri manageriale sau recepții.  Se înscriu în clasa corectă de absorbție a sunetului, astfel că pot ajuta la diminuarea efectului de ecou. Sunt realizate din pâslă și au o garanție de 2 ani.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Panourile suspendate fonoabsorbante – asigură o atmosferă de lucru liniștită, dar se înfățișează sub forma unor corpuri suspendate ce păcălesc ochiul, lăsând impresia unor detalii estetice. Panourile suspendate din colecția Jasper Ceiling sunt inspirate de corpurile de iluminat și se prind chiar deasupra sau în vecinătatea biroului. Formele și culorile variază cu multă imaginație, și au fost concepute pentru birourile tip open space, pentru săli de conferință și pentru holuri. În plus, este un produs prietenos cu mediul înconjurător; sistemul de prindere din tavan nu pune probleme – se bazează pe un sistem de cabluri detașabil.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

„Echipa noastră este la îndemâna dumneavoastră pentru a vă răspunde la orice întrebare pe care o aveți, pentru a oferi soluții inteligente și pentru a vă menține buna funcționare a proiectului.” – se arată pe site-ul Smart Interior Design.

Publicitate