logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Unican – pat matrimonial în culorile anului

Prestigiosul Institut Pantone a decis că anul 2021 stă sub semnul a două nuanțe foarte ușor de combinat: Illuminating și Ultimate Grey. O nuanță de gri luminos și una de galben solar, combinate în așa fel încât să dea culoare amenajării și o senzație de optimism.

unican_rafaello-6074
Cele două culori Pantone, în dormitor/Unican.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iulie 2021

Și pentru că e vorba despre culori ușor de folosit împreună, acestea se pot regăsi chiar și cub forma unei singure piese de mobilier. Spre exemplu, în dormitor, de ce nu? Am descoperit un model de pat matrimonial, pat tapițat, inspirat de cele două culori Pantone ale anului 2021.

Patul poartă denumirea Rafaello și se regăsește în colecția Unican, sub forma unei piese de mobilier pentru dormitor, disponibilă la comandă în trei variante de dimensiuni. Dispune de o ladă de depozitare cu somieră hidraulică, ceea ce asigură spațiu de păstrare pentru seturile de lenjerie de pat sau alte lucruri. Acest model pare inspirat din stilul minimalist, dar are robustețea unui pat clasic, așezat pe un cadru stabil, sub dimensiunile saltelei, ceea ce îi conferă impresia de pat plutitor. Tăblia este tapițată într-o combinație odihnitoare de galben și gri, asigurând culoare dormitorului, dar și un aer primitor.

În ce privește tapițeria, patul Rafaello de la Unican poate fi realizat pe comandă, clientul urmând să aleagă dimensiunile, dar și materialul pentru tapițerie – piele ecologică sau material textil.

www.unican.ro
unican_rafaello2-6076

Despre Unican
Fabrica de mobilă Unican a fost înființată în anul 1998 sub forma unei afaceri cu capital exclusiv românesc. Mobilierul la comandă reprezintă cartea de vizită a acestui producător, accentul căzând pe seturi de mobilier: bucătărie, living, dormitor, camere tineret. În principal, stilul adoptat este cel modern, dar accentele sunt date în funcție de preferințele clientului.

„Unican este compania specializată în designul, producția și instalarea la standarde de înaltă calitate a mobilei la comandă pentru bucătării și pentru întreaga casă.” – se arată pe site-ul Unican. www.unican.ro

Publicitate