Unican – pat matrimonial în culorile anului

Prestigiosul Institut Pantone a decis că anul 2021 stă sub semnul a două nuanțe foarte ușor de combinat: Illuminating și Ultimate Grey. O nuanță de gri luminos și una de galben solar, combinate în așa fel încât să dea culoare amenajării și o senzație de optimism.

 +3
Cele două culori Pantone, în dormitor/Unican.ro
  |  

Și pentru că e vorba despre culori ușor de folosit împreună, acestea se pot regăsi chiar și cub forma unei singure piese de mobilier. Spre exemplu, în dormitor, de ce nu? Am descoperit un model de pat matrimonial, pat tapițat, inspirat de cele două culori Pantone ale anului 2021.

Patul poartă denumirea Rafaello și se regăsește în colecția Unican, sub forma unei piese de mobilier pentru dormitor, disponibilă la comandă în trei variante de dimensiuni. Dispune de o ladă de depozitare cu somieră hidraulică, ceea ce asigură spațiu de păstrare pentru seturile de lenjerie de pat sau alte lucruri. Acest model pare inspirat din stilul minimalist, dar are robustețea unui pat clasic, așezat pe un cadru stabil, sub dimensiunile saltelei, ceea ce îi conferă impresia de pat plutitor. Tăblia este tapițată într-o combinație odihnitoare de galben și gri, asigurând culoare dormitorului, dar și un aer primitor.

În ce privește tapițeria, patul Rafaello de la Unican poate fi realizat pe comandă, clientul urmând să aleagă dimensiunile, dar și materialul pentru tapițerie – piele ecologică sau material textil. +3 www.unican.ro +3 MagMob

Despre Unican
Fabrica de mobilă Unican a fost înființată în anul 1998 sub forma unei afaceri cu capital exclusiv românesc. Mobilierul la comandă reprezintă cartea de vizită a acestui producător, accentul căzând pe seturi de mobilier: bucătărie, living, dormitor, camere tineret. În principal, stilul adoptat este cel modern, dar accentele sunt date în funcție de preferințele clientului.

„Unican este compania specializată în designul, producția și instalarea la standarde de înaltă calitate a mobilei la comandă pentru bucătării și pentru întreaga casă.” – se arată pe site-ul Unican. www.unican.ro


Rabeco – mobilă de dormitor la reducere de preț

Fiind sezonul reducerilor de preț, poți alege să îți schimbi vara aceasta mobila de dormitor. Magazinul Rabeco practică în aceste zile o politică a promoțiilor, punând la dispoziția clienților întregi colecții de mobilier pentru dormitor, la prețuri avantajoase. Prețurile pot fi și cu 40% mai mici decât în alte perioade ale anului.

 +3
Dormitor Bonnie - gamă nouă, cu reducere de preț de 38%/Rabeco.ro
  |  

Magazinul Rabeco a fost înființat în anul 1992 și este specializat în comercializarea unei game foarte variate de piese de mobilier pentru întreaga casă. În această perioadă însă accentul cade pe mobila pentru dormitor, datorită reducerilor de preț. Se practică reduceri consistente, între 29% și 45%, în funcție de colecțiile de care aparțin piesele.

Dormitoarele Rabeco se pot alege în funcție de stil, materiale, nuanțe preferate și se comandă din mai multe variante de dimensiune. În general, e vorba despre stilul modern cu accente din mai multe alte stiluri, resimțindu-se influențele mobilierului italian clasic. Pot fi accente de stil rustic, de stil industrial, de stil minimalist. O gamă de dormitor Rabeco disponibilă cu reducere de preț conține toate piesele necesare acestei încăperi – pat matrimonial, dulap încăpător, noptiere. Se pot adăuga comode, iar culoarea colecției poate fi de asemenea aleasă după gusturile clienților. +3 www.rabeco.ro Dormitor Bafra - reducere de 44%  +3 MagMob Dormitor Venlo - reducere de 36%

Mobilierul pentru dormitor Rabeco este realizat în fabrici din Comunitatea Europeană și se livrează pe bază de comandă. O astfel de comandă poate dura între 2 și 4 săptămâni. Garanția pieselor de dormitor este de 2 ani de zile.

„Am încercat și încercăm ca, dintr-o mulțime de producători și produse, să facem o selecție de produse care să satisfacă diferitele gusturi și exigențe ale clienților.” – se arată pe site-ul Rabeco.


Dormeo – spuma vascoelastică pentru un somn ca în cer

Spuma vascoelastică  este cunoscută și sub numele de spuma cu memorie, iar Dormeo o recomandă celor care își doresc un somn odihnitor, dar mai ales celor care au probleme de tipul durerilor lombare și cervicale. Spuma ia forma corpului.

 +4
Invenție NASA, adaptată dormitorului/Dormeo.ro
  |  

Dacă ne întoarcem un strop în trecut, descoperim că spuma vascoelastică a fost inițial folosită de astronauți. NASA avea nevoie de un material care să îndepărteze presiunea forței gravitaționale în cazul personalului aflat în misiune spațială, mai specific, la momentul lansării rachetelor în spațiu. Au inventat spuma vascoelastică, capabilă să ia forma corpului, dar care să-și revină la propria formă după îndepărtarea presiunii. Se întâmpla prin anii 1970.

În prezent, acest material uluitor a ajuns în dormitoarele noastre sub forma saltelelor cu spumă cu memorie. În colecțiile Dormeo, se găsesc cel puțin trei tipuri de saltea cu spumă vascoelastică, menite să asigure, după cum spun reprezentanții brandului, un somn ca pe un norișor.

Iată cele trei variante de saltele cu spumă vascoelastică:
Salteaua Memory 2+12 conține un strat subțire de spumă cu memorie, de 2 cm, dublat de un strat de 12 cm de Ecocell dur, fiind recomandată celor care obișnuiesc să folosească saltele mai dure sau celor care suferă de dureri de spate.

Salteaua Dormeo Renew este de fapt o saltea suplimentară, de folosit peste salteaua de acasă, cu scopul de a o reînnoi sau de a-i adăuga un plus de confort. Dispune de un strat de spumă cu memorie de 3,5 cm, asigurând un somn tihnit și o temperatură optimă.

Salteaua Memory 6+14 conține un strat impresionant de 6 cm de spumă cu memorie, combinat cu un strat generos de 14 cm Ecocell pentru suportul corect al coloanei. Acest model de saltea Dormeo reflectă varianta cea mai performantă din punct de vedere al stratului de spumă cu memorie.

„Dormeo face de multi ani eforturi considerabile in vederea conceperii saltelelor confectionate din spuma vascoelastica. Pentru ca fiecare client sa beneficieze de un somn de calitate si de confort optim, am creat spuma cu memorie, ce distribuie in mod uniform greutatea corpului pe intreaga suprafata.”, se arată pe site-ul Dormeo.


Dormeo – topper pentru mobilier incomod

Atunci când piesa de mobilier pe care o folosești pentru somn nu este tocmai cel mai bun prieten din punctul de vedere al confortului, există o soluție simplă și accesabilă: un topper menit să transforme orice suprafață de dormit într-un adevărat sân al lui Avraam.

 +4
O soluție ingenios de simplă pentru un somn odihnitor/Dormeo.ro
  |  

Este vorba despre topperul Memosan Ultimo Roll Up, disponibil prin Dormeo, ce asigură și confort, și susținere pentru sănătatea posturii. Acest topper preschimbă până și cea mai rigidă canapea extensibilă într-un pat odihnitor, asigurând temperatură, aerisire, poziții corecte pe timpul somnului.

Compoziție
Topperul Memosan Ultimo Roll Up are o grosime de 7 cm, în compoziția căreia intră un strat de spumă Ecocell și un strat de spumă cu memorie. Stratul Ecocell are ca sarcină alinierea corectă a coloanei vertebrale, iar stratul cu spumă cu memorie face ca topperul să se contureze după forma corpului. Mulțumită acestor două straturi, topperul Memosan Ultimo Roll Up poate fi folosit pe orice suprafață de dormit, oferind tihna necesară.
Husa este detașabilă – se poate spăla la mașină. Acest topper dispune de două soiuri de tratament: Clean Effect, pentru protecție antibacteriană și antimicrobiană, respectiv tratament Moov&Cool, pentru confort termic.

Ambalare
Acest produs pentru dormitor se livrează rulat și prins cu două curelușe care-l fac să ocupe foarte puțin spațiu atunci când nu e folosit. Îl poți lua cu tine în concedii sau deplasări în afara localității, strecurându-l în bagaj – este ușor,  +4 www.dormeo.ro

Topperul Memosan Ultimo Roll Up de la Dormeo se adresează tuturor celor care-și doresc un somn odihnitor și o poziție cât mai corectă. Nu contează vârsta! Ca soluție de bedding, reprezintă cea mai bună investiție pentru cei care nu dispun de un pat, obișnuind să doarmă pe suprafețe improvizate.

 +4 www.dormeo.ro +4 www.dormeo.ro


Mobila Simex – ofertă la mobilier sculptat

Somptuoasă, plină de culoare, bogată în detalii și perfect practică. Mobila clasică continuă să rămână la modă, transformând interioarele private în adevărate saloane de expoziție. Cel puțin, în cazul colecțiilor create la Mobila Simex.

 +7
Stilul clasic, mereu la modă/Mobilasimex.ro
  |  

Colecția Imperiale este destinată dormitorului matrimonial și reprezintă o carte de vizită pentru Mobila Simex. Cuprinde piese de mobilier clasice ca funcționalitate, precum toaletă pentru doamne cu ramă pentru oglindă, taburet. Restul pieselor sunt cele clasice, specifice dormitorului, dar realizate pe dimensiuni impresionante.

Colecția Imperiale de la Mobila Simex este creată în stil Rococo, din lemn masiv și îmbogățită cu nenumărate ornamente executate manual de sculptori locali. Finisajul alb pune în valoare culoarea aurie a detaliilor sculpturale, iar designul cu margini rotunjite amintește de interioarele luxoase ale palatelor de altădată.

Toate piesele de mobilier ale colecției Imperiale sunt executate pe dimensiuni generoase – patul depășește 2000 cm și pe lungime, și pe lățime, iar dulapul pentru haine dispune de spații de depozitare suficiente, și anume patru la număr pe înălțime și patru sertare la nivel inferior, având și două dintre uși placate cu oglindă.

Noptierele colecției Imperiale și masa de toaletă uimesc prin bogăția ornamentelor, dar asigură alte nenumărate spații de depozitare, astfel încât lucrurile să poate fi ascunse vederii. Aceste caracteristici recomandă piesele celor care iubesc stilul clasic al mobilierului de artă.

Dar vestea cea mai bună este că această colecție Imperiale de la Mobila Simex este disponibilă zilele acestea la vânzare cu o reducere semnificativă de preț: de circa 60%.

 +7 www.mobilasimex.ro +7 www.mobilasimex.ro +7 www.mobilasimex.ro +7 www.mobilasimex.ro +7 www.mobilasimex.ro +7 www.mobilasimex.ro