Trei scaune office PREA grozave

Când vorbim de scaunele de birou, pare că nu prea ne mai poate impresiona nimic. Da, să fie rezistent, să fie ergonomic și să fie prevăzut cu rotile pentru a ușura deplasarea angajatului prin întreg biroul. Dar s-au inventat scaune de birou cu funcții absolut neobișnuite!

 +4
Scaune office cu funcții tot mai surprinzătoare!
  |  

Suport pentru picioare, funcție audio și chiar masaj – sunt trei noi calități descoperite în cazul a trei scaune office disponibile în România. Iată despre ce e vorba!
 +4 www.scauneonline.ro
Pentru a beneficia de relaxare totală în pauzele de lucru se poate opta pentru un scaun ergonomic de birou cu funcţie de masaj. Adică scaunul OFF 933, de la ScauneOnline.ro, prevăzut cu multiple funcţii de reglare, şi în plus dotat cu un sistem pentru masaj cu cinci mecanisme, cinci programe diferite de masaj, având trei niveluri prestabilite de intensitate. Sistemul de masaj este acționat prin telecomandă cu fir.
 +4 www.scaune.ro
Dispozitivul de avertizare pentru asigurarea posturii corecte a utilizatorului ajută la menţinerea poziţiei ideale pe toată durata timpului de lucru. Vorbim despre scaunul Genidia, de la Antares, ce are integrat în partea din faţă a şezutului un senzor de presiune. Dacă te așezi numai pe partea din faţă a şezutului, astfel încât spatele se îndepărtează de la spătarul scaunului, după 60 de secunde acest sistem emite un semnal sonor care cere corectarea poziției. Sunetul este ascuțit și nu se oprește până ce nu lipești drept spatele de spătarul scaunului.
 +4 www.mobexpert.ro
Suportul pentru tălpi atașat unui scaun office este un element în plus ce contribuie la menținerea sănătății coloanei vertebrale, mai ales în cazul  în care vorbim de persoane scunde de înălțime sau de birouri exagerat de înalte. Un astfel de scaun office cu suport la tălpi este Scaunul mPosition, din oferta firmei Mobexpert, cu suport pentu picioare şi măsuţă pentru laptop – un adevărat asistent, integrând toate funcţiile şi caracteristicile ce contribuie la adoptarea unei poziţii confortabile


Birouri contra deformării coloanei vertebrale

Astăzi vă dăm exemple de noi modele de birouri portabile, ideale pentru cei care nu sunt obligați să semneze zilnic condica la serviciu. E adevărat că munca de birou pare unora mai simplă decât cea de teren, dar vine la pachet cu obligația de a sta exclusiv pe scaun. De acum, se poate sta și întins pe canapea.

 +4
Afacerile și plăcerea se pot combina de acum. Adică poți munci din pat sau trântit pe o canapea
  |  

Modelele pe care vi le prezentăm în continuare sunt disponibile pe site-uri internaționale de cumpărături, deci se pot comanda și  în țara noastră.

Lounge Book Chrystal Chrome

 +4 www.etsy.com
Iată până unde merge ingeniozitatea! Dincolo de confortul utilizării, acest model de birou pentru pat e conceput din metal reciclat și din biopolimer. Designul ergonomic are eleganță, fiind în stil modern. Simplitate: un picior înalt cu talpă lungă, ce se poate băga sub pat suficient de mult încât blatul de lucru să ajungă la nivelul tău atunci când te-ai așezat comod în pat. Dispune și de o poliță fixă pentru telefon, agendă sau cana de cafea.


iSkelter Lapdesk

 +4 www.iskelterproducts.com
Dacă preferi poziția cu genunchii ridicați în pat, poți opta pentru iSkelter, o adaptare ingenioasă a măsuței de laptop pentru... poală. Este din material de calitate excelentă – lemn de bambus, și accesorizat cu elemente din piele sub forma unui suport ce împiedică frecarea încheieturii mâinii. Foarte versatil și ergonomic, ai loc să-ți folosești amândouă mâinile pe suprafața lui, fiind lat și spațios. Dotat cu mouse pad, blat de lucru pentru tabletă sau laptop, plus un șanț discret în care să-ți încapă telefonul mobil.


Amoy Plaza de la Ikea

 +4 www.aliexpress.com
Ce zici de o adevărată stație office pentru patul matrimonial? Adică pentru cuplurile ce lucrează de acasă, eventual împreună, ca o echipă nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Stilul acestui birou pentru pat este cel modern, iar designul este extrem de simplu – o masă lungă, înaltă și prevăzută cu rotile pentru deplasare. Materialul: MDF pentru blatul de lucru. Picioarele sunt metalice, iar stația office vine la pachet inclusiv cu un spațiu prevăzut pentru păstrarea actelor, revistelor sau chiar a hardului – nu de alta, dar Amoy Plaza nu este doar pentru tablete și laptopuri, ci și pentru un calculator clasic, cu tastatură și monitor.
 


Biroul din… pat. Trei modele la modă

Știi zicala „Pentru suma asta, nici nu mă dau jos din pat”? De acum nu mai e nevoie să te dai jos din pat pentru nicio sumă din lume. Asta dacă munca ta e una de făcut la calculator. În Occident, vechea măsuță pentru un mic-dejun la pat s-a transformat în altceva – în biroul ideal.

 +4
Un nou tip de mobilier office pentru cei ce lucrează nu doar de acasă, ci din... pat/Walmart.com
  |  

Iată câteva dintre cele mai de succes modele de birouri pentru pat, pe care le poți comanda chiar și în România:
360-degree Laptop Desk /Walmart.com

 +4 www.walmart.com
Foarte popular în America este acest model multifuncțional de măsuță office. Are toate calitățile nevoilor contemporane: picioarele sunt pliabile și ajustabile pe diverse înălțimi, are un unghi de reglare de 360 grade, și este unul dintre modelele cele mai flexibile de pe piață. Îl folosești ca birou pentru laptop sau ca masă de scris. Cântărește puțin, fiind dintr-un material plastic de culoare neagră. Evident, blatul de lucru are spații decupate pentru aerisirea laptopului, iar pe lateral există o poliță pentru cana de cafea și alte accesorii office.


e-Table Bed de la CrazyMart /Crazymart.lk

 +4 www.crazymart.lk

Acest model de măsuță de lucru în pat are un design ceva mai modern, datorită materialului – polimer, de culoare argintie. Este un produs ce cântărește puțin, dar suportă greutate de până la 25 de kg. Dispune de picioare ajustabile ca înălțime și, evident, nu îi lipsesc fantele contra supraîncălzirii laptopului. Alte avantaje: spațiu pentru mouse și pixuri, loc de ținut cana de cafea. Ideal de folosit atât în pat, cât și în mașină. Fiind pliabil, atunci când nu-l folosești ocupă foarte puțin loc – ține-l cel mai simplu în geanta de laptop!


Sofia and Sam Multi Tasking Lap Desk /Amazon.com

 +4 www.amazon.com
Din categoria birourilor portabile face parte acest model ultrapractic și modern. Aspectul este stilat, contemporan, minimalist, fiind acel tip de birou portabil de folosit când stai în pat, rezemat comod de tăblia patului sau atunci când stai pe canapea. În dotările sale intră o lampă de birou cu USB, detașabilă, iar blatul de lucru are spații separate pentru monitor și tastatură. E prevăzut cu un suport moale pentru sprijinirea încheieturii mâinii. Dimensiunile reduse îl recomandă inclusiv pentru călătorii.


Brado Contract – cele mai colorate scaune profesionale!

Dacă tot e ger afară și albul zăpezii a devenit culoarea dominantă, ne-am gândit să vă colorăm puțin această zi cu o veste din industria producătorilor de mobilă din România. Cei de la Antares au pus pe piață o colecție inedită de scaune în nuanțe care binedispun.

 +4
Culoare, ergonomie, indoor&outdoor/Scaune.ro
  |  

Pe finalul anului 2017, Antares a lansat în România cele mai noi modele de scaune ale colecției Brado Contract. Aceste scaune sunt în pas cu tendințele din designul actual! Vorbim de scaune pentru spații HoReCa indoor și outdoor, pline de culoare (variante vesele, pastelate și care emană relaxare), cu picioare fixe metalice sau din lemn, încrucișate sau separate. Pentru spațiile și activitățile office, scaunele Brado Contract sunt prevăzute cu picioare cu rotile și chiar cu o măsuță rabatabilă.

 +4 www.scaune.ro

 +4 www.scaune.ro

 +4 www.scaune.ro
 Scaunele Brado Contract de la Antares dispun și de dotări suplimentare la alegerea clientului, adică modele cu brațe sau modele fără brațe. Spătarul scaunului din colecția Brado Contract este înclinat pe criterii ergonomice, iar designul îmbină delicatețea și aparenta fragilitate cu nevoia de confort chiar și în aer liber. Culorile disponibile sunt într-o varietate foarte mare, iar dominante sunt nuanțele exotice: citric, icesurf, mustard, piersică, coral bay etc. Pont: un astfel de scaun colorat se potrivește în special în sălile publice, având darul de a face așteptarea ceva mai... plăcută.


Blanca office – ergonomie și performanță

Orele lungi pe care le petrecem la birou se întorc împotriva noastră, prin dureri de spate, poziție incorectă a coloanei vertebrale, disconfort la nivelul gâtului. Cum facem să împăcăm totuși nevoia de a munci cu sănătatea? Antares are răspunsul.

 +3
Blanca - scaun office ce ajută la creșterea performanței profesionale / Scaune.ro
  |  

Antares oferă birourilor din România un nou scaun ergonomic, ușor de integrat atât atmosferei de lucru oficiale dintr-o companie, cât și atmosferei creative, specifice joburilor de acasă – modelul Blanca. Designul sculptat, calitățile ergonomice și combinația cromatică de bun gust fac din scaunul Blanca o piesă de mobilier modern foarte la modă.


Combinația de culori alb/negru/gri (brațe/spătar/șezut) odihnește ochiul și este mai puțin întâlnită în birourile fie prea sobre, fie prea colorate din România. Deci iată și o noutate estetică, binevenită! Piciorul scaunul de birou Blanca de la Antares este rotativ, prevăzut cu roți gumate, pentru o alunecare ușoară și care să nu zgârie podeaua, iar spătarul și șezutul au mecanism special ce permite blocarea într-o anumită poziție. Scaunul Blanca de la Antares este deci ușor de integrat oricărui stil de amenajare interioară și oricui dorește să petreacă ore de muncă fără dureri de spate.

 +3 www.scaune.ro

 +3 www.scaune.ro