logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bedding – secrete din dormitor

O seamă de secrete se pot păstra în dormitor, de acum la propriu. Foarte mulți producători de mobilă din România au înțeles nevoia clienților de a transforma chiar și tradiționalul pat matrimonial într-o ingenioasă soluție de depozitare.

8_king_size_bed_greenvirals-3337
Patul este un loc nu doar de odihnă, ci și pentru a păstra lucrurile necesare la îndemână, fără să se vadă/Greenvirals.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2018

Vechea ladă a patului s-a emancipat. Sunt atât de multe soluții de a păstra lucrurile de zi cu zi ascunse vederii, încât aproape nu mai există scuză pentru un dormitor dezordonat. Lada patului s-a transformat în mai multe spații de depozitare, suficient de istețe încât nici să nu le bănuiești existența.

www.artamobilei.ro
Patul Laila

Patul Laila, oferit de atelierul de mobilă la comandă Arta Mobilei, are un design elegant, fiind totodată și foarte practic datorită rafturilor ce completează cadrul patului și a noptierelor integrate în tăblia patului.

www.mobexpert.ro
Patul Denver

Cu patul Denver de la Mobexpert, accesul la cele două lăzi de depozitare ale patului este nespus de facil, mai ales atunci când spațul nu permite folosirea lăzii pe laterale. Iată deci o soluție simplă și practică.

www.atriacenter.ro
Patul Violet

Atriacenter pune românilor la dispoziție un model de pat absolut surprinzător – patul Violet, cu o ladă ce acoperă dimensiunile saltelei, și la care accesul se face… pe verticală, prin ridicarea somierei, acțiune ce se execută electric. E o idee năstrușnică!

Damasc Pat
Damasc Pat

Sau ce ziceți de modelul patului Damasc, de la MobilaDalin, care dispune nu de una, ci de două lăzi de depozitare… rabatabile! În acest fel, nu doar salteaua se împarte între a lui și a ei, ci și spațiile de depozitare sunt în ton cu moda.
Toate aceste modele sunt disponibile în România.
 

Publicitate
Publicitate