„Galla” stilului Chesterfield

Mobila Dalin vine cu noutăți: a lansat un model de canapea deja cunoscut prea bine de români, dar realizat în interpretarea originală a designerilor Dalin. Rezultă o canapea șic, în stil contemporan.

 +3
Un decor actul, cu accente tradiționale/Mobiladalin.ro
  |  

Canapeaua Galla reflectă eleganța stilului Chesterfield prin linia simplă a acestui model, detaliu la care se adaugă tapițarea cu butoni decorativi. Nota specială este dată de tetierele reglabile și de structura spătarului, aceasta din urmă permițând modificarea poziției pentru a mări spațiul șezutului.

STRUCTURA PRODUSULUI
•    Canapeaua are o structură din multistrat și lemn masiv de fag.
•    Pernele de șezut  sunt confecționate din spumă memory, așezată pe o structură din chingă elastică, pentru un plus de confort.
•    Pernele de spătar  sunt confecționate din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie.
•    Pernele decorative sunt umplute cu puf siliconat.
•    Picioarele au structură metalică. Opțional, pot fi confecționate din lemn masiv de fag.

 +3 www.mobiladalin.ro

Deși canapeaua Galla nu este un produs extensibil, spătarul este prevăzut cu un mecanism ce permite ca spațiul șezutului să fie mărit. Tetierele sunt reglabile.

În ce privește dehusabilitatea, canapeaua Galla de la Mobila Dalin este parțial dehusabilă - adică la nivelul pernelor de șezut și pernelor decorative.

Pentru că Mobila Dalin este un producător de mobilă foarte atent la nevoile tuturor clienților, canapeaua Galla se poate personaliza astfel:
- Canapea Chester de 3 Locuri
- Canapea de 3 Locuri - fără butoni decorativi
- Fotoliu
 +3 www.mobiladalin.ro
În ce privește materialele de acoperire, clienții au la dispoziție mai multe variante, însă din rațiuni estetice, recomandarea producătorului este stofa.


Gian Paolo Venier – mobilier inspirat de călătorii

Gian Paolo Venier este un designer apreciat la nivel internațional pentru inspirația cu care combină experiențe din timpul călătoriilor în colecții de mobilier și accesorii pentru casă. De la corpuri de iluminat până la design de canapea e doar un pas plin de imaginație.

 +5
Mobilă și accesorii inedite/Gian Paolo Vernier
  |  

Cuvintele cheie ale creațiilor sale sunt eleganță în spirit cosmopolit, materiale de supercalitate, combinații cromatice sofisticate și design adaptat fiecărui client în parte. Desigur, Gian Paolo Vernier colaborează cu cele mai de renume companii din lume, pentru care creează colecții dintre cele mai inedite.


Cu ocazia celui mai recent eveniment internațional de mobilă și accesorii, iSaloni Milano 2018, Gian Paolo Vernier a creat colecție de corpuri de iluminat LAGOON, ăn care sunt combinate două materiale specific italienești, dar aparent imposibil de combinat: pielea naturală și sticla de Murano. Forma corpurilor de iluminat din colecția LAGOON este cu totul neașteptată, surprinzând prin fluiditate și puterea de iluminare. Un detaliu interesant: corzi din piele naturală, sub forma unui accesoriu cool, menit să permită atârnarea lămpii în tavan.

 +5 www.gianpaolovenier.com

 +5 www.gianpaolovenier.com
Modelele colecției LAGOON de la Gian Paolo Vernier sunt două la număr – lampă de masă, respectiv lampă de tavan, ambele fiind disponibile în două variante tematice și de mărime.
Pe de altă parte, Gian Paolo Vernier surprinde în egală măsură și prin capacitatea de a crea confort vizual și fizic prin modele sale de mobilier pentru living. Colecția GRETA ne-a plăcut în mod deosebit – scaune și canapele cu aspect ultramodern, dar confort clasic. Sunt opt modele de scaune simple sau cu taburet, scaune de bar și canapele din materiale textile de cea mai bună calitate, pe cât de rezistente, pe atât de plăcute la atingere.
Îl salutăm pe Gian Paolo Vernier și îl așteptăm cu noi colecții elegante pentru case moderne.

 +5 www.gianpaolovenier.com

 +5 www.gianpaolovenier.com
 


Mobilier de living pentru doamne

Cele mai multe dintre femei își doresc să iasă în evidență nu doar cu propriul aspect plăcut, ci și cu locuințele în care trăiesc. Special pentru doamne, o serie de designeri internaționali tind să creeze mobilier adaptat feminității și nevoii de confort ce protejează.

 +4
O invitație de a sta acasă în zilele în care toată lumea iese/Imm-cologne.com
  |  

Vă prezentăm trei modele de mobilier pentru living care transformă ziua de 1 mai într-o invitație de a te bucura de propria locuință. Cuvintele-cheie ale acestor piese sunt culoarea, designul și... prețul.


Verpan

 +4 www.imm-cologne.com
Acest scaun ia perfect forma corpului uman, lăsând impresia unei piese de mobilier de-a dreptul feminine. Să fie culoarea, să fie modelul tapițeriei, să fie impresia de suplețe și grație? Greu de spus! Dar e clar că acest scaun de la Verpan se potrivește doamnelor și domnișoarelor, nu persoanelor de sex masculin. Îl vom vedea probabil chiar și în birourile celor mai șic femei de afaceri din lume.


Ligne Roset

 +4 www.imm-cologne.com
Roz. Varietate. Acest model de canapea de la Ligne Roset este pentru persoanele de sex feminin care adoră culoarea roz și au mereu nevoie de ceva nou. Canapeaua este complet roz și se compune, de fapt, din trei module de amplasat fie una în continuarea alteia, pentru serile cu prietenii, fie una în fața alteia pentru nopțile pasionale.


Tenzo

 +4 www.imm-cologne.com
Poate îți place catifeaua la nebunie și nu-ți poți lua mâinile de pe ea. Atunci scaunul Lex Chair de la Tenzo e pentru tine! Designul recomandă acest model de scaun zonei de dining, dar faptul că este tapițat cu catifea de cea mai bună calitate îi câștigă un loc în living. Poate chiar în dormitor! Lex Chair e disponibil în trei nuanțe de culori metalice.
 


Frontal – bibliotecă pentru un living șic

Nevoia de schimbare ne însoțește adesea și în ce privește mobilierul de acasă. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească a mobilei, Elvila propune un model de bibliotecă în stare să dea livingului o nouă înfățișare fără costuri exagerate.

Biblioteca Frontal te provoacă la schimbări în living/Elvila.ro
  |  

Biblioteca Frontal este soluția Elvila pentru cei ce doresc să schimbe atmosfera din living, întinerind-o ca-n povești. Acest corp de mobilier joacă rolul vedetă în încăperea de zi, atât prin design, cât și prin caracteristici cromatice. Biblioteca Frontal de la Elvila se compune din mai multe module, cu rol de depozitare discretă și expunere, amplasate într-un mod creativ și vesel.


Cele două corpuri laterale sunt de tipul dulapurilor suspendate, iar Elvila ne propune suspendare inegală, pentru a obține un efect tineresc și proaspăt. Aceste două corpuri sunt prevăzute fiecare cu câte o mică vitrină și spații de depozitare închise. Corpul principal al bibliotecii Frontal de la Elvila este comoda tv, în stil clasic, elegant, de asemenea prevăzută cu spații închise și deschise de păstrare a lucrurilor.


Ansamblul bibliotecii Frontal de la Elvila dispune și de o poliță generoasă, pe care pot fi așezate obiecte decorative personalizate. Toate modulele bibliotecii au finisaj alb și sunt realizate din pal melaminat. Mânerele metale au finisaj lucios.


Pont: pentru ca biblioteca Frontal de la Elvila să fie perfect pusă în valoare, vă sugerăm amplasarea pe un perete accent, adică vopsit într-o culoare puternică. Succes!
 


Polygon – o bibliotecă atipică

Atunci când vrei să-ți transformi locuința într-una modernă și spectaculoasă, tot ce trebuie să faci e să cauți acel gen de mobilier cu forme reinventate. Pe plan internațional, designul de mobilier a devenit un adevărat show al talentelor.

 +3
Cu Polygon, posibilitățile de amenajare a livingului devin și mai creative/Made.com
  |  

Polygon este o bibliotecă pentru living, cu un design neașteptat. Polițele sunt de formă hexagonală, ceea ce face ca în ansamblu această piesă de mobilier să amintească de structura unui fagure de miere. Este însă confecționată din lemn de frasin, deși există și o variantă cu polițe metalice.

 +3 www.made.com
Polygon reprezintă creația designerului Luka Stepan, un talentat creator de produse pentru casă, răsplătit la nivel internațional cu mai multe premii. Biblioteca Poygon a fost inspirată de nevoia omului modern de a ieși în evidență la el acasă, cu piese de mobilier atipice, dar perfect funcționale.

 +3 www.made.com
Dimensiunile acestei biblioteci Polygon sunt: înălțime 150 cm și lățime de 140 cm. Fiecare poliță are o adâncime generoasă de 32 cm. Pot fi amplasate atât cărți, cât și obiecte decorative. Stilul bibliotecii Polygon este cel retro, dar cu accente industriale. Luka Stepan a realizat mai multe variante ale bibliotecii Polygon, diferite sub aspectul finisajului: din lemn de nuc, în mai multe nuanțe – alb sau gri.