logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

„Galla” stilului Chesterfield

Mobila Dalin vine cu noutăți: a lansat un model de canapea deja cunoscut prea bine de români, dar realizat în interpretarea originală a designerilor Dalin. Rezultă o canapea șic, în stil contemporan.

galla-3343
Un decor actul, cu accente tradiționale/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Mai 2018

Canapeaua Galla reflectă eleganța stilului Chesterfield prin linia simplă a acestui model, detaliu la care se adaugă tapițarea cu butoni decorativi. Nota specială este dată de tetierele reglabile și de structura spătarului, aceasta din urmă permițând modificarea poziției pentru a mări spațiul șezutului.

STRUCTURA PRODUSULUI
•    Canapeaua are o structură din multistrat și lemn masiv de fag.
•    Pernele de șezut  sunt confecționate din spumă memory, așezată pe o structură din chingă elastică, pentru un plus de confort.
•    Pernele de spătar  sunt confecționate din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie.
•    Pernele decorative sunt umplute cu puf siliconat.
•    Picioarele au structură metalică. Opțional, pot fi confecționate din lemn masiv de fag.

www.mobiladalin.ro

Deși canapeaua Galla nu este un produs extensibil, spătarul este prevăzut cu un mecanism ce permite ca spațiul șezutului să fie mărit. Tetierele sunt reglabile.

În ce privește dehusabilitatea, canapeaua Galla de la Mobila Dalin este parțial dehusabilă – adică la nivelul pernelor de șezut și pernelor decorative.

Pentru că Mobila Dalin este un producător de mobilă foarte atent la nevoile tuturor clienților, canapeaua Galla se poate personaliza astfel:
– Canapea Chester de 3 Locuri
– Canapea de 3 Locuri – fără butoni decorativi
– Fotoliu

www.mobiladalin.ro

În ce privește materialele de acoperire, clienții au la dispoziție mai multe variante, însă din rațiuni estetice, recomandarea producătorului este stofa.