logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trenduri office la imm cologne 2020

O nouă zi de imm cologne a adus câteva trenduri și în ce privește mobilier office. Imm cologne este unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente internaționale dedicate mobilei, iar ceea ce se expune aici are impact asupra designului și amenajărilor pentru tot anul.

imm_new_tendency-4877
Curioși cum arată biroului anului?Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Ianuarie 2020

Dacă în urmă cu două zile v-am prezentat cele mai îndrăznețe trenduri legate de mobilierului pentru living – canapele și fotolii, astăzi vă arătăm câteva propuneri de mobilier office. E vorba cu precădere de biroul de acasă, căci designul e inspirat din stilul minimalist asigurând o atmosferă ordonată în jurul locului în care ne facem zilnic munca. Nu înseamnă totuși că aceste trenduri nu s-ar putea folosi și în clădiri de birouri, mai ales dacă e vorba de companii din domenii creative.

Restrângerea spațiului ocupat de birou și scaun este clar un trend major, cel puțin la imm cologne 2020. Se poartă biroul suplu, o combinație reușită de consolă și secretaire. Compania Menu din Danemarca propune un birou ultraminimalist, lipsit de picioare și având blatul sub formă pliabilă pe perete în timpul cât nu este folosit – genial de simplu!

www.imm-cologne.com

O soluție ceva mai clasică vine de la Müller, expozant din țara gazdă a imm cologne. Biroul este un secretaire adaptat designului contemporan, compus din patru picioare și un blat din lemn, cu margini metalice, pentru o rezistență sporită. Forma este clasică, dar combinațiile cromatice și faptul că elementele de depozitare sunt modulare aduc această piesă în stilul de amenajare modern.

www.imm-cologne.com

Burgbad, o altă companie din Germania, propune un birou și mai… modern. Transparența e cuvântul de ordine, biroul fiind executat din plexiglas de culoare portocalie. Designul uimește prin simplitate, piesa fiind una care poate trece și drept raft de perete.

www.imm-cologne.com

Din Spania, firma Ondarreta contribuie la trendurile office cu un panou fonoabsorbant, transformat într-un adevărat element decorativ de sine stătător. Panoul poate fi amplasat în orice loc al biroului se dorește, stă în picioare și are și o funcție decorativă: panou pentru ghivece de flori.

www.imm-cologne.com

Zilele următoare revenim cu alte tendințe.

Publicitate