logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Skeleton – un scaun pentru curajoși

Pentru cei dornici să aibă acasă cele mai îndrăznețe piese de mobilier, scaunul Skeleton este ideal. Se încadrează acelei categorii de mobilier care șochează prin aspect, dar răsplătește prin funcționalitate.

skeleton_profil-4871
Scaun inspirat de anatomia omului/Ioooi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Ianuarie 2020

În cazul scaunului Skeleton sursa de inspirație este parcă scheletul uman – de unde și numele. Realizat din lemn de mesteacăn, are o bază metalică robustă și rezistentă ce compensează la nivel de design: pe cât de suplu și… „aerisit” la nivel estetic este scaunul în sine, pe atât de stabil și puternic pare piciorul cu bază rotundă. Forma scaunului Skeleton duce cu gândul mai degrabă la un șezlong pentru interior, redând de fapt poziția omului în clipele de destindere acasă.

Scaunul Skeleton a fost creat cu gândul la nevoile omului modern – ergonomie și confort. S-a pus preț pe nevoia de relaxare în special în zona mușchilor umerilor și spatelui, fiind deci o piesă de mobilier creată cu gândul la cei ce petrec ore în șir la birou. Stilul este unul minimalist, concentrat pe adaptarea la dimensiunile unui apartament și la o amenajare contemporană. Scaunul nu are brațe, dar dispunerea elementelor din lemn de mesteacăn este menită să asigure un grad de relaxare chiar mai mare decât un scaun cu brațe.

Dacă vă place modelul și simțiți nevoia unei piese de mobilier cu rol de masaj, puteți comanda scaunul Skeleton în România prin site-ul Ioooi.ro.

www.ioooi.ro
www.ioooi.ro

Publicitate
Publicitate