logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

imm cologne 2020 – canapele și fotolii uimitoare

A început încă de ieri ediția 2020 a imm cologne, la Köln, acolo unde se desfășoară an de an. Printre noutățile cele mai surprinzătoare se regăsesc piesele clasice de living, canapele și fotolii. Numai că doar clasice nu se mai poate zice că sunt.

imm_cor-4866
Trenduri neașteptate în materie de fotolii și canapele, la imm cologne 2020/imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Ianuarie 2020

Dacă e să ne luăm după ceea ce producători de mobilier din întreaga lume expun la imm cologne 2020, livingurile nu vor mai arăta deloc așa cum sunt ele astăzi. Schimbările propuse de expozanții de la imm cologne 2020 sunt majore, pornind de la culori, materiale și ajungând cu designul dincolo de așteptări.

Compania elvețiană de Sede a uimit și anul acesta la Koln cu canapeaua sa DS-1025, inspirată din nevoia de apropiere între oameni. Canapeaua se compune din două elemente alăturate, create sub forma unei terase în trepte pe care poți sta relaxat la taclale. Cele două elemente ale canapelei pot fi mutate și dispuse în mai multe moduri, pot fi și separate, împrospătând amenajarea de câte ori se simte nevoia.

www.imm-cologne.com

Din Italia, compania Tonon a adus la imm cologne 2020 cel mai nou produs al său: scaunul Flower, potrivit și în rol de fotoliu într-un living minimalist, dar îndrăzneț prin culoare. Flower inovează prin armonia dintre designul sculptural și gradul de confort pe care îl oferă. Aparent, un scaun ca o floare care-și deschide petalele, în realitate, o piesă pentru relaxare.

www.imm-cologne.com

Ligne Roset din Franța a lansat astăzi la imm cologne poate cea mai incredibilă canapea, Asmara, în ediție aniversară – 160 de ani de la înființarea companiei. Asmara este o canapea futuristă, creată dintr-o grămadă de module ce pot fi mutate și schimbate între ele la nesfârșit, în căutarea unui loc mereu nou de relaxare cu prietenii sau familia.

www.imm-cologne.com

De la Molo din Canada vine cea mai mare canapea din carton – o adevărată inovație în ce privește dimensiunile de folosire în raport cu dimensiunile de depozitare. Această canapea enormă are forma unui taburet la mărimi exagerate, asigurând rezistență și relaxare pentru membrii întregii familii. Secretul este structura sa de fagure, structură îmbrăcată în material textil și disponibilă în mai multe culori pline de viață.

www.imm-cologne.com

Revenim zilele viitoare cu și mai multe piese de mobilă spectaculoase de la imm cologne.
 

Publicitate