logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

X-wing, scaunul oamenilor de succes

Programul prelungit de la birou este util pentru afacerea voastră, dar reuşita constă şi în sănătate şi un minim de confort. X-wing este scaunul care bifează aceste două necesităţi, cu brio.

Antares
Partea lombară este susţinută de forma dimanică al spătarului » scaune.ro
Publicitate
Szeklerman  |  23 Noiembrie 2015

X-wing este o creaţie rafinată şi minimalistă care poate oferi un confort inimaginabil datorită liniilor simple şi ferme cadrului. X-wing evocă dinamism şi inovaţie, fiind un scaun din generaţia neo-contemporană, care a înţeles că mobilitatea înseamnă succes.Scaunul de birou cu mecanism sincron, bază don polipropilenă sau bază metalică – după caz, spătar din plasă ce permite o aerisită corespunzătoare a spatelui, cotiere ajustabile iar curbura spatelui este ferm susţinută de spătar. Cadrul este din oţel cromat iar baza este din aluminiu şlefuit şi role din nylon, ce permit o rulare lentă. Scaunul are o structură bine gândită, se amenajează perfect în orice loc în mediul business şi este disponibil în diferite nuanţe.

Antares
Un scaun de birou ergonomic, cu un grad înalt de calitate » scaune.ro 

Publicitate