logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Oscar – divanul divelor care ştiu ce vor

Este un divan, este roşu şi are numele generic de Oscar. Întruneşte caracteristici pretenţioase – calitate, confort, eleganţă, iar cei care l-au cumpărat de declară câştigătorii acestui sezon.

Exposed
Divanul Oscar este favoritul celor ce apreciază confortul » everart.ro
Publicitate
Szeklerman  |  19 Noiembrie 2015

Renumită în producerea de mobilier tapiţat şi crearea de modele unice atât pentru persoane fizice cât şi juridice dar şi pentru platforme media, Everart ne-a încântat cu o noutate: divanul Oscar. Modelul prezentat a venit pe velur roşu, dar puteţi opta oricând pentru altă culoare în cazul în care doriţi să luaţi unul acasă. Oscar este un divan cu dimensiuni  normale, ideal pentru odihnă temporară sau locul perfect unde poţi răsfoi în voie cel mai recent număr al revistei.

Exposed
Gradul de confort este intensificat de pernele decorative dar şi de marginile căptuşite ale divanului » everart.ro

Situat undeva între modernism şi istorie, Divanul Oscar îşi are originile în Franţa secolului XIX, când scaunul lounge Meridienne, a fost foarte la modă. Acest divan – după cum spune şi numele – era folosit pentru o scurtă odihnă la mijlocul zilei. Acelaşi scop îl are şi Oscar, un divan cochet, având o tăblie şi un spătar rezistent şi util la care vine şi o pernă confortabilă. Per total, lansarea divanului la târgul Bife-SIM 2015, a fost un real succes, lucru pe care îl dorim şi pe viitor.

Exposed
Indiferent de locul unde îl amenajezi, Oscar este ideal pentru odihnă scurtă » everart.ro

Publicitate
Publicitate