logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ho, ho, ho! Mobilă cu zurgălăi!

Moș Crăciun se mută la tine acasă! Colecția Meuble Chalet e ca un basm de iarnă!

meuble_chalet-609
C-un astfel de dormitor, să tot vină iarna! Mariaproduction.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Noiembrie 2015

Colecția Meuble Chalet de la Maria Production aduce farmecul Laponiei în orice casă. Imposibil ca Moș Crăciun să nu poposească într-o astfel de locuință. Datorită stilului rustic cu accente montane, colecția Meuble Chalet se potrivește de minune într-o casă de vacanță, într-o cabană, dar piesele de mobilier fiind foarte numeroase și variate ca forme și funcționalitate, se pot amplasa cu succes și într-un imobil ceva mai modest ca dimensiune. Merg chiar și într-un apartament, eventual sub forma unui dormitor sau living pline de căldură.

meuble_chalet_living-610
Ţi-e poftă de un vin fiert, parcă? Mariaproduction.ro

Indiferent că este vorba despre tăblia patului, despre fronturile dulapurilor de bucătărie, despre spătarele scaunelor sau suprafața plană a mesei, toate piesele colecției Meuble Chalet sunt sculptate cu secvențe dintr-o poveste de Crăciun: un cerb, un urs, o marmotă, o steluță polară, un fulg de nea sau un mănunchi de flori de colț. Mânerele sertarelor și dulapurilor sunt în forme de inimioară, din fier forjat, iar piesele de mobilier sunt realizate din rășinoase, din lemn de fag și brad. Miroase a sărbători de iarnă, nu-i așa?

Publicitate