logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Localul unde vechiul şi noul îţi încântă privirile

Naan Food & Drink Studio, locaţia – rafinată şi intimă în acelaşi timp – potrivită atât pentru cine romantice, cât și pentru o petrecere relaxantă cu prietenii.

Delta Studio
Amenajarea este foarte profesionistă, nu ai deloc impresia de spaţiu închis » deltastudio.ro
Publicitate
Szeklerman  |  19 Noiembrie 2015

Un nume cu personalitate care a devenit vizibil la foarte scurt timp după lansare. Delta Studio este o companie complexă care are o fabrică de mobilier de bucătărie la Piatra Neamţ, dar este şi cel mai însemnat retailer în domeniul amenajărilor, accesoriilor şi pieselor de lux destinate sectorului rezidenţial. De-a lungul experienţei lor au avut ocazia de a amenaja cu produsele lor nenumărate spaţii HoReCa, dar cea mai personală şi mai provocativă este amenajarea localului Naan Food & Drink Studio, o clădire istorică de pe Strada C. A. Rosetti, Bucureşti, care a aparținut unui amiral român, participant la Războiul de Independență din 1877.

Naan - restaurant bucatarie fina in Bucuresti
?

La proiect a fost angrenată o echipă de tineri arhitecți de la Deltastudio: Victor Grosu, Mihai Constantin și Iuliana Dincă. Diferiți ca stil și abordare, au reușit să îmbine armonios elemente contradictorii la prima vedere. Naan Food & Drink Studio înseamnă în același timp tradiție și inovație, un spațiu în care vechiul și noul nu se exclud, ci dimpotrivă, se întrepătrund armonios și se potențează reciproc, o atmosferă care inspiră, un loc care merită vizitat.

Scopul a fost de a crea o îmbinare perfectă între două serviri distincte și totodată care merg împreună: bucătăria internațională reinterpretată și crama cu peste 80 de sortimente de vin. Target-ul clientelei este unul medium-high, care prin definiție necesită o atenție desăvârșită pentru detaliu și o înfățișare premium, la nivel cu serviciile.

În același spirit inovator al asocierilor neobișnuite s-a născut și amenajarea locației care se desfășoară pe două niveluri: parter și subsol. S-au folosit în special materiale naturale, precum ceramica, piatra, metalul și lemnul masiv.

Delta Studio
Un loc select pentru a petrece câteva ore în compania prietenilor • Naan, Food&Drink » delatstudio.ro

În spațiul parterului, în salonul de mese, pentru pardoseală s-a folosit parchet ceramic îmbinat cu gresie pătrată de 18×18 cm, cu motive florale geometrice care se prezintă ca un covor în „inima” spațiului. Mesele cu blatul din stejar masiv, înconjurate de canapelele cu tapițerie textilă și ritmate de scaunele suple și elegante redau acea atenție pentru detalii. Barul, ca element distinctiv al încăperii este tratat cu piese care se regăsesc și în restul amenajării: plăcile ceramice de la Venis, Porcelanosa, tablă perforată iluminată cu led, toate unite prin ramele și blatul din stejar masiv, realizat în fabrica Deltastudio. Un alt spațiu impresionant al parterului, îl reprezintă fumoarul, pus în evidență prin candelabrul cu eprubete, o altă interpretare a clasicului ce rezonează cu scaunele clasice transparente și clădirea.

Delta Studio
Sala de restaurant este situată la nivelul inferior (pivniţă), atmosfera fiind foarte primitoare şi elegantă » deltastudio.ro

În cramă atmosfera este mult mai intimă, fiind un spațiu mai puțin înalt și se poate remarca bolta originală de tip venețian. Relaționarea dintre cele două spații ale aceluiași local se observă prin elemente estetice similare: grădină suspendată și ploaia de becuri. Zona vinotecilor este impresionantă prin geometria clară prin care sunt expuse vinurile ca fundal pentru masa realizată dintr-un trunchi de copac, finisat cât mai natural pe exterior, și dedicat degustărilor de vin. Per total, în local persistă o atmosferă cochetă, cu o atenție deosebită în selecția materialelor, mobilierului și a luminilor care conturează conceptul inițial.

Delta Studio
Candelabrul cristalin din eprubete este una dintre piesele pivotante ale fumoarului » deltastudio.ro