logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Adăpost pentru zile ploioase sau… mult prea călduroase

O grădină amenajată are o pergolă – să te adăposteşti cu un ceai în mână, de ploi sau de soarele puternic – şi o căsuţă din poveşti.

Bucin Mob
Pergola Gazebo, te apără de razele puternice ale soarelui dar şi de ploaia trecătoare de vară » bucinmob.ro
Publicitate
Szeklerman  |  18 Noiembrie 2015

Mai profităm de ultimele zile însorite din an şi petrecem mai mult timp în mijlocul naturii, bucurându-ne de frumuseţea şi bogăţia peisajului tomnatic. Dacă nu avem terasă, foişorul sau pergola este locul ideal pentru acest răsfăţ. Totuşi, aceste construcţii uşoare din lemn au multe întrebuinţări, în funcţie de necesităţi.

Bucin Mob
Construcţie uşoară şi elegantă, ce poate fi expoatată la maxim în special în zilele de vară » bucinmob.ro

Dacă unii folosesc aceste construcţii pentru a feri autoturismele de soare şi ploi, alţii se adăpostesc sub ele la un pahar de „vorbă” cu prietenii şi se bucură de liniştea din grădină. Forma acestor construcţii este diferită – pătrată, rotundă sau hexagonală fiind prevăzute cu sau fără balustradă. Amenajarea poartă amprenta personală a fiecărei gazde, iar mobilarea se poate face în funcţie de buget şi preferinţe.

Căsuţa misterioasă din grădină…

Bucin Mob
Căsuţa din dosul grădinii este utilă atât pentru depozitare cât şi pentru loc de joacă al copiiilor » bucinmob.ro

Grădina ta este este frumoasă, întreţinută şi bine organizată? Atunci cu siguranţă ai o mulţime de ustensile de grădinărit: maşină de tuns iarbă, furtun pentru irigarea peluzei, greble, foarfece de grădină, saci cu îngrăşăminte, dar şi alte articole utile. Şi pentru că aceste lucruri trebuie păstrate undeva, atunci înseamnă că ai în dosul grădinii o căsuţa misterioasă. Această căsuţă în miniatură este din lemn şi atrage multe priviri mai ales dacă este vopsită şi ornată de parcă ar fi desprinsă dintr-o lume de basm. Întrebuinţarea ei are un scop bine definit: depozitare – asta dacă nu descoperi într-o bună zi că nu încapi în ea, cu toate că nu ai mai cumpărat nimic de ceva vreme?! Atunci este cazul să negociezi cu copiii, pentru o palmă de spaţiu.

spoga + gafa 2014, Köln außer Haus; Outdoors in Cologne, Aussteller: Juwel
Un mister total: căsuţă de joacă sau... cine ştie?

Publicitate
Publicitate