logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Prizele Bachmann, arta camuflajului în bucătărie

 O bucătărie elegantă înseamnă o bucătărie ordonată, fără cabluri sau prize inestetice. Dar ele sunt vitale în acest spaţiu. Accesoria Grup soluţionează cu prizele Bachmann.

Accesoria Grup
Camuflarea inteligentă a cablurilor din bucătărie, începe cu Twist » accesoria.ro
Publicitate
Szeklerman  |  17 Noiembrie 2015

Așa cum industria cosmetică are soluții de camuflaj contra defectelor tenului feminin, bucătăria își poate și ea ascunde neajunsurile. Cel mai adesea e vorba despre prizele inestetice, numeroase, masive și fixate în locuri care devin astfel tabu.

Accesoria Grup
Elevator, sistem de prize cu design subtil, care se ascunde complet în blatul de lucru » accesoria.ro

„Un loc pentru toate și fiecare lucru la locul lui” este deviza sistemelor de prize oferite de Accesoria Grup. Aceasta este regula de bază în amenajarea unei bucătării în stil minimalist, un stil caracterizat prin puritatea formelor și reducerea la esențial. Designerii și, mai ales, utilizatorii unei bucătării se confruntă cel mai adesea cu provocarea găsirii soluțiilor celor mai funcționale pentru depozitarea, dar și accesibilitatea lucrurilor care nu trebuie să fie la vedere. Răspunzând acestei provocări, a funcționalității care nu sacrifică forma, producătorul german Bachmann a creat sisteme de prize speciale pentru utilizare în bucătărie.

Accesoria Grup
Montat direct în blatul de lucru, sistemul de prize Schuko este o bijuterie pentru gospodine » accesoria.ro

Soluțiile cele mai populare sunt Twist și Elevator, care se montează chiar în blatul de lucru și se ascund atunci când electrocasnicele sau dispozitivele nu mai sunt folosite. Dimensiunile compacte oferă flexibilitate în amplasarea lor, iar designul premiat de Reddot se încadrează perfect în orice bucătărie modernă. Twist are o adâncime de montaj de doar 42,5 mm, poate fi integrat ușor în blatul de lucru şi utilizat pe orice suprafață de lucru din bucătărie. Sistemul este dotat cu un capac pentru ascunderea prizelor. Când aveți nevoie să folosiți prizele, trebuie doar să rotiți capacul. Când ați terminat, rotiți din nou capacul, iar prizele dispar. Elevator este un sistem de prize cu design neintruziv, care se ascunde complet sub blatul de bucătărie și se ridică printr-o simplă apăsare. Este disponibil în 3 variante, cu prize Schuko şi Euro dar şi un port USB dublu. Din această toamnă, Accesoria Group a devenit distribuitor Bachmann în România.

Accesoria Grup
Porturile USB, montate în acest sistem avansat, te conectează cu bucătăria virtuală » accesoria.ro

Publicitate